Tiny Show gemeente Eindhoven

Voor verschillende gemeenten plaatsen wij met enige regelmaat het Tiny House. Dit wordt vaak omgetoverd tot een Tiny Show met extra’s zoals borden, stellingen, prijsvragen, etc. Dit hebben wij ook voor gemeente Eindhoven in samenwerking met 040energie. 

Inzet Tiny Show gemeente Eindhoven

Iedere Tiny Show is maatwerk, zo ook voor gemeente Eindhoven. Tijdens deze samenwerking hebben wij een procescoach en een showmaster ingezet. Zij geven samen invulling aan de dag. Denk hierbij o.a. aan het stroomlijnen en hosten van de demo momenten, mensen uitnodigen voor de duurzaamheidsquiz, flyeren en beantwoorden van vragen van bewoners.  


Demomaterialen Tiny Show 

Het is mogelijk om een thema te koppelen aan een Tiny Show. Bij het thema verzorgen wij demomaterialen zodat bewoners meer gevoel krijgen bij de mogelijke maatregelen. Dit is een selectie van demomaterialen die wij hebben getoond bij de Tiny Show van gemeente Eindhoven: Energiemeters;  Isolatiematerialen; Zonnepaneel. Uiteraard is er veel meer getoond en kunnen er nog een tal van mogelijkheden worden toegevoegd.  

Stoepborden Buiten het Tiny House hebben wij een variatie aan stoepborden geplaatst. De borden zijn voorzien van informatie dat aansluit bij de demomaterialen en een duurzaamheidsquiz. Voor bewoners is het leuk om deel te nemen aan de quiz, omdat er altijd leuke prijzen te winnen zijn.  De stoepborden voor gemeente Eindhoven hebben wij gepersonaliseerd met het logo van 040energie. 

Tiny Show programma in zijn algemeen

Het Tiny House wordt altijd door ons team geplaatst op een nader te bepalen plaats in jouw gemeente. Denk hierbij aan een wekelijkse markt, een evenement, de parkeerplaats van een sportvereniging, bouwmarkt of woonboulevard. Aansluitend zijn evenement locaties ook mogelijk. 


Contact 

Wil je een Tiny Show inzetten voor jouw gemeente? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag mee over een uniek concept, om bewoners te activeren tot verduurzamen.