Collectieve aanpak

Wij bieden op maat oplossingen zoals wijkuitvoerings aanpakken, inkoopacties en ondersteunen wij bij gespikkeld bezit trajecten.

Collectieve aanpak

Voor gemeenten en woningcorporaties die zich voorbereiden op een aardgasvrij Nederland, bieden wij op maat gemaakte oplossingen zoals wijkuitvoering aanpakken, inkoopacties en ondersteunen wij bij gespikkeld bezit trajecten. Want een goede voorlichting van bewoners, is een belangrijke eerste stap.  

Wijkuitvoerings aanpak

Om een wijkuitvoerings aanpak te laten slagen is het belangrijk om te weten wat er in de wijk leeft. Daarom wordt er gestart met een analyse van de woningen en brengen we de belangrijkste stakeholders in beeld. Als start wordt er van een aantal woningen een advies uitgebracht van de mogelijke maatregelen. Het verschil met andere initiatieven is dat wij de aanpak collectief benaderen en daarbinnen ons aanbod en werk aanpassen op de individu. Want de behoeften en mogelijkheden verschillen per persoon, ondanks dat het een wijkuitvoerings aanpak is.  

Aan de slag met een wijkuitvoerings aanpak of liever een stratenaanpak, neem contact op. Wij denken graag mee.  

Inkoopacties

Bij een collectieve aanpak horen ook inkoopacties. De inkoopacties zijn gericht op één of meerdere enkelvoudige maatregelen. Dit doen we vanuit het belang van de inwoner. Aansluitend houden we rekening met aanbestedingsregels vanuit de overheid en zorgen we voor een gelijk speelveld. Dit houdt in dat we waar mogelijk samenwerken met lokale aanbieders. Wel houden we een goede kwaliteit voor de inwoner als hoogste prioriteit.  

Ben je benieuwd wat voor inkoopactie bij jouw gemeente past, wij denken graag mee!  

Gespikkeld bezit

Gespikkeld bezit projecten zijn projecten waarbij kopers van huurwoningen met bepaalde onderdelen van de huidige huurwoningen mee kunnen doen. Om dit proces goed te laten verlopen, begeleiden wij de kopers van de huurwoningen en brengen wij een passend advies uit. Wij ontzorgen de aannemer door de communicatie en informatie naar kopers deels over te nemen. Aansluitend worden de bewoners individueel geadviseerd, bepalen we met de bewoner de kosten van bepaalde maatregelen en helpen wij bij de aanvragen van subsidie en financiering.  

Wil je als woningcorporatie of gemeente samenwerken aan een gespikkeld bezit project, neem dan contact op voor een kennismaking.  

Bekijk ook