Adviesdiensten

Met de verschillende adviesdiensten kunnen wij bewoners zo goed mogelijk helpen met hun vragen over verduurzamen.

Advies diensten

Bewoners hebben veel vragen over het verduurzamen van hun woning en subsidies. Om bewoners zo goed mogelijk te helpen hebben wij verschillende adviesdiensten ontwikkeld om deze vragen te beantwoorden. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij ervaringsdeskundige op dit gebied. 

Spreekuur

Een spreekuur is het ideale middel om bewoners op een laagdrempelige manier te kunnen helpen met verduurzamen. De spreekuren die wij aanbieden duren 45 minuten en kunnen zowel digitaal als op locatie plaatsvinden. Hoe gaat het in zijn werk? Gedurende deze 45 minuten kan een woning-eigenaar specifieke of algemene vragen stellen over het verduurzamen van de woning.  

Als gemeente kunnen de spreekuren voor een bepaalde periode in staffels worden opgenomen. Neem contact op voor meer informatie.  

Advies op maat

Met een maatwerk advies nemen wij een uitgebreide inventarisatie van de woning op. Middels zo’n inventarisatie krijgen wij inzicht in het huidige energieverbruik. Wij geven op een persoonlijke en overzichtelijke wijze advies over de best passende energiebesparende maatregelen, opbrengsten en terug verdiensten.  

Met een maatwerk advies krijgen de bewoners inzage in welke stappen zij kunnen nemen om hun woning te verduurzamen.  

Adviezen op maat bieden wij aan de volgende partijen aan:  

  • Gemeenten 
  • Makelaars  
  • Financieel adviseurs  


Interesse in een samenwerking, neem contact op. 
 

Advies en uitvoeringsbegeleiding

Om bewoners zo goed mogelijk te helpen bieden wij uitvoeringsbegeleiding aan. Want vaak ligt er een advies, en dan? Met dit traject wordt er maatwerk geleverd en matchen wij uitsluitend de beste partijen aan de bewoner om tot een succesvolle uitvoering te komen.  

Subsidie advies

Wanneer krijgt een woningeigenaar subsidie en om welk bedrag gaat dat dan? Groene Groei kan bewoners hier volledig in begeleiden middels de subsidie check. Deze tool geeft eenvoudig en snel weer wat de mogelijkheden zijn. Daarna kan de bewoner volledig worden begeleid. 

Bekijk ook