Wij zijn
Groene Groei

Wij helpen gemeenten, woningbouwcorporaties, makelaars en financieel adviseurs met verduurzamingsprocessen. Om de klimaatdoelstellingen van 2050 te halen, moet onze samenleving flinke groene sprongen maken. Dit is niet makkelijk: hoe kun je bewoners betrekken in de energietransitie en welke stappen moeten er worden gezet? Hier houden wij ons mee bezig.

Collectieve aanpak

Voor gemeenten en woningbouwcorporaties die zich voorbereiden op een aardgasvrij Nederland, bieden wij op maat gemaakte oplossingen zoals wijkuitvoerings aanpakken, inkoopacties en ondersteuning bij gespikkeld bezit trajecten.

Lees meer over de collectieve aanpak.

Adviesdiensten

Als Groene Groei hebben wij gemerkt dat bewoners veel vragen hebben over het verduurzamen van hun woning en subsidies. Met onze adviseurs hebben wij verschillende adviesdiensten ontwikkeld om deze vragen te kunnen beantwoorden. Groene Groei is ervaringsdeskundige op dit gebied.

Ga naar adviesdiensten.

Communicatie aanpak

Sommige projecten vergen een communicatie aanpak om het te laten slagen. Want om stappen te nemen, is het belangrijk dat bewoners bereikt en geactiveerd worden. Hier gebruiken wij verschillende tools voor, waaronder het Tiny house en presentaties. 

Alles over de communicatie aanpak.