Stratenaanpak ’s Hertogenbosch Zuid

In samenwerking met gemeente ‘s Hertogenbosch hebben wij een stratenaanpak opgezet. Het doel is om via deze weg grote stappen te kunnen maken omtrent het verduurzamen van woningen. Uit ervaring weten wij dat dit soort samenwerkingen zorgen voor sociale cohesie.  Gedurende aanpak adviseren wij vanuit Groene Groei technisch inhoudelijk, bieden we hulp bij de aanvraag van offertes, de bemiddeling naar subsidies en eventuele aanvullende financiering.   Stappenplan stratenaanpakWij werken met een integrale aanpak, bestaande uit de volgende stappen: 

  • Kartrekkers kennismaking;  Selectie van 3 adviesgesprekken met kopers; Uitvoeren van 3-tal energieadviezen plus analyse;  Informatieavond voorbereiden en uitvoeren;  Bedrijven benaderen voor een aanbod en opname in proces;  Bewoners met interesse in 1 of meerdere maatregelen digitaal schouwen;  Inloopspreekuur offertebegeleiding maatregelen. 
  • Deze aanpak loopt nog. We hebben de drie adviezen uitgevoerd en deze resultaten gedeeld met 80 woningen. Op basis van de informatieavond kunnen bewoners zich aanmelden voor een aanpak.  Stratenaanpak voor uw gemeente? Op basis van de behoefte van uw gemeente, denken wij graag mee over een stratenaanpak! Want naast deze integrale aanpak, kunnen wij leuke extra’s toevoegen zoals een Tiny Show.