Groene Zone gaat Eindhoven isoleren

Groene Groei gaat samen met Winst Uit Je Woning, Isolatie.com, Isolatieplatform Nederland, SENS consult de Groene Zone in regio Eindhoven isoleren!

 

PERSBERICHT: De Groene Zone, een groep van 19 gemeenten in de metropoolregio Eindhoven, wil werk maken van het isoleren van woningen.Via een gezamenlijke uitvraag is ons consortium van vijf partijen, waar Winst uit je woning de trekker van is, geselecteerd als die bewoners in deze verschillende gemeenten gaat ontzorgen en stimuleren om hun woning te verduurzamen. Het doel is dat een derde van de isolatiemaatregelen in de 19 gemeenten via De Groene Zone Isoleren wordt gerealiseerd. Een ambitieuze doelstelling die wij met veel plezier aanpakken.

De klantreis

Als consortium gaan wij de hele klantreis organiseren: van het activeren van bewoners en het leveren van integrale energieadviezen aan huis, tot aan het daadwerkelijk uitvoeren van de isolatiemaatregelen. Winst uit je woning is coördinator van het consortium en ontzorgt bewoners tijdens de hele klantreis. Groene Groei levert de gecertificeerde adviseurs die alle deelnemende bewoners een energieadvies aan huis gaan geven en organiseert activiteiten in de gemeenten om bewoners te activeren. Isolatie.com, Isolatie Platform Nederland en SENS Consult voeren de isolatiemaatregelen uit. Samen bieden zij het gehele palet aan maatregelen dat nodig is om woningen aardgasvrij-ready te maken.

Wij kijken uit naar de samenwerking met de gemeenten in de Groene Zone en het helpen van grote aantallen bewoners met energie besparen.


Voor meer informatie: neem contact op met Ralf Klop, directeur en eigenaar van Groene Groei. ralf@groenegroei.nl