Over ons

Platform Groene Groei: op weg naar duurzaam vastgoed

Samen gaan we voor 100% duurzaam!

Het platform Groene Groei is een vraagbaak voor bedrijven en instellingen die serieus aan de slag willen me de verduurzaming van hun vastgoed. Wij bieden deskundig advies en brengen vraag een aanbod met elkaar in contact. Het is onze ambitie om in 2050 daadwerkelijk een energieneutraal Nederland te hebben. 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Onafhankelijk advies
  • Begeleiding richting uitvoering en beheer
  • Hulp bij subsidies en financiering

Onze focus ligt op verduurzaming van commercieel en maatschappelijk vastgoed, maar ook ondersteunen wij gemeenten bij het opstellen van een duurzaamheidsvisie en het uitvoeren van het duurzaamheidsbeleid. Er valt nog veel te winnen, maar wij geloven dat we samen de klimaatdoelstellingen kunnen behalen!

Onafhankelijk platform
.Het doel van het Platform is om individuele ondernemers te ondersteunen en adviseren bij hun duurzaamheidsvraagstukken. Daarbij zijn bewustwording, advies, begeleiding naar maatregelen en monitoring van de voorkomende stappen. We werken veel samen met andere partijen en zien elkaar niet als concurrenten maar juist als één sterk team! Een onafhankelijk duurzaam platform.

Samen gaan we voor duurzaam
Wilt u meer weten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen: 085 0410410.

Het team

Ralf Klop

Directeur

Bevlogen ondernemer die zich inmiddels 6 jaar inzet voor een duurzamer Nederland. Naast het adviseren van gemeenten, een aantal energieloketten opgezet voor particulieren (o.a. Brabant Woont Slim). Hieraan geeft Groene Groei operationeel en tactisch uitvoering; uitbouw platform, advisering en communicatie. Vanuit ervaring in bedrijfsadvisering met adviseurs en aanbieders focus nu verlegd naar verduurzaming van vastgoed en de bedrijfsvoering. 

Erwin van Geyn

Procescoach

Makelaar. Vanuit affiniteit met duurzaamheid de overstap gemaakt naar verduurzaming woningvoorraad. Ruim 30 jaar ervaring in de woningmarkt en zakelijk vastgoed. Anderhalf jaar als procescoach werkzaam in de backoffice van Brabant Woont Slim. Nu tevens actief in de begeleiding van bedrijven.

Lars van der Horst

Begeleider

Lars heeft een studie Innovation Sciences aan de Technische Universiteit Eindhoven afgerond en begint vanaf februari aan een master Innovation management. Lars is werkzaam binnen Groene Groei BV op het gebied van klantreismanagement en als procescoach bij Brabant Woont Slim. Hij begeleidt nu bedrijven op het vlak van energiebesparing en duurzame opwek.

Olivier Swinkels

Begeleider

Olivier volgt de studie Innovation Sciences aan de Technische Universiteit Eindhoven en is daarnaast werkzaam binnen Brabant Woont Slim en energiecoöperatie 040Energie. Hij is begeleider voor particulieren vanuit het Energieloket Brabant Woont Slim.

Daniëlle Janssen

Communicatie

Afgestudeerde communicatie medewerker aan de Fontys Hogeschool Eindhoven en inmiddels ruim 1 jaar het vaste communicatie aanspreekpunt bij Brabant Woont Slim en Groene Groei BV.  Zij is pragmatisch, bouwt snel een netwerk op en heeft sterke affiniteit met duurzaamheid.

Micha Arnoldus

Begeleider

Na twee studiejaren in de Verenigde Staten en in het Nederlandse Delft te hebben gevolgd, is Micha begonnen met zijn opleiding Sustainable Innovation aan de TU in Eindhoven. Hij heeft vertrouwen in duurzame techniek en is gedreven om deze innovaties in praktijk te brengen.

Maaike Wolfs

Procescoach

Maaike Wolfs is een opkomend talent met energiemanagementervaring, en zij is communicatief sterk en doortastend. Zij is een creatieve en actieve bouwkundige, gespecialiseerd in duurzaamheid. Zij kan haar inhoudelijke kennis delen en mensen motiveren een keuze te maken.

Joris Heesakkers

Procescoach

Joris is afkomstig uit de financiële dienstverlening. De toenemende sense of urgency voor duurzaamheid is de aanleiding voor de overstap naar Groene Groei BV. Zijn ervaring met klantcontact én procesverbetering (monitoring) zet hij nu in voor een duurzamere wereld. Een dienstverlener pur sang; als procescoach bij Brabant Woont Slim en in coördinatie van de activiteiten van Groene Groei.

Gina Slenders

Communicatie

Gina is studente communicatie aan de Fontys Hogeschool Eindhoven en schrijft haar afstudeeronderzoek  voor Groene Groei. Ze zal daarnaast fungeren als het nieuwe communicatie aanspreekpunt van Brabant Woont Slim en Groene Groei BV. Gina heeft affiniteit met het onderwerp verduurzamen en kijkt uit naar de komende tijd binnen Groene Groei.