over ons

Samen gaan we voor 100% duurzaam!

Groene Groei is een vraagbaak voor gemeenten of woonbouwcorporaties die serieus aan de slag willen met  verduurzaming. Wij helpen gemeentes met uitvoering van de transitie visie warmte. Dit doen we door wijkuitvoeringsaanpakken en andere bewonersprojecten. We geven hierbij individuele adviezen aan bewoners, maar ook begeleiden we groepen bewoners in een wijk/woonblok. We helpen met advies, subsidie, financiering en de uitvoering in samenwerking met lokale energieambassadeurs en lokale uitvoerende bedrijven.

Je kan bij ons terecht voor:

Onafhankelijke begeleiding
Het doel van Groene Groei is om altijd onafhankelijke begeleiding te bieden aan collectieven zoals gemeenten of bedrijventerreinen. Daarbij zijn bewustwording, advies, begeleiding naar maatregelen en monitoring de belangrijkste stappen. We werken veel samen met andere partijen en zien elkaar niet als concurrenten maar juist als één sterk team! 

Samen gaan we voor duurzaam
Wilt u meer weten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen: 085-1120216.

Het team

Ralf Klop

Directeur

Bevlogen ondernemer die zich inmiddels 10 jaar inzet voor een duurzamer Nederland. Naast het adviseren van gemeenten, een aantal energieloketten opgezet voor particulieren (o.a. Brabant Woont Slim). Hieraan geeft Groene Groei operationeel en tactisch uitvoering; uitbouw platform, advisering en communicatie. Vanuit ervaring in bedrijfsadvisering met adviseurs en aanbieders focus nu verlegd naar verduurzaming van gemeenten en de bedrijventerreinen. 

Erwin van Geyn

Procescoach

Erwin is 30 jaar lang makelaar geweest en heeft vanuit affiniteit met duurzaamheid de overstap gemaakt naar verduurzaming woningvoorraad. Met ruim 30 jaar ervaring in de woningmarkt en zakelijk vastgoed, kan hij gebouwen lezen en schrijven. Erwin is nu 5 jaar als procescoach werkzaam in de backoffice van Brabant Woont Slim. Tevens is hij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Hij is dan ook een geboren netwerker.

Joris Heesakkers

Procescoach

Joris is afkomstig uit de financiële dienstverlening. De toenemende sense of urgency voor duurzaamheid is de aanleiding voor de overstap naar Groene Groei BV. Zijn ervaring met klantcontact én procesverbetering (monitoring) zet hij nu in voor een duurzamere wereld. Een dienstverlener pur sang; als procescoach bij Brabant Woont Slim en in coördinatie van de activiteiten van Groene Groei.

Geert van der Rijdt

Procescoach

Tussen 2010 en 2015 heeft Geert  bij enkele gemeenten gewerkt met als taken beheer van gas- en stroomaansluitingen en -contracten alsmede  verduurzaming van de eigen gebouwen.
Sindsdien adviseert hij bewoners die hun woning willen verduurzamen.
In 2017 ronde hij de opleiding ‘Baubiologie’ van het ‘Institut für Baubiologie und Nachhaltigkeit’ in Rosenheim af. Nu is hij aan Groene Groei verbonden als procescoach bij Brabant Woont Slim

Pepijn van de Water

begeleider

Pepijn heeft zijn bachelor Sustainable Innovation afgerond en gaat binnenkort beginnen met de master Sustainable Energy Technology. Duurzaamheid is iets waar hij graag mee bezig is, en Groene Groei biedt hem de mogelijkheden om te leren over de praktische kant van de verduurzaming. Binnen Groene Groei is hij bezig met de ontwikkeling van het Duurzaam Woonplan en  het  Duurzaam Wonen Advies.

Valerie van der Linden

Energie adviseur

Na afgestudeerd te zijn op de Avans hogeschool in Den Bosch kon Valerie verder werken bij Groene Groei als energieadviseur. Hierbij kan de kennis uit de theorie gebruikt worden in de praktijk om bewoners te helpen om hun woning te verduurzamen. De specialisatie van de adviseur zijn isolerende maatregelen. Hierbij wordt rekening gehouden met duurzame materialen als de bewoners daar een wens voor hebben. Ze verzorgt adviezen, online spreekuren en spreekuren bij gemeenten.