over ons

Samen gaan we voor 100% duurzaam!

Groene Groei is een vraagbaak voor gemeenten of instellingen die serieus aan de slag willen met  verduurzaming. Wij bieden deskundige adviestools, zijn experts in het opzetten en beheer van energieloketten en zijn zeer bedreven in het uitdenken van een bedrijventerreinenaanpak. Het is onze missie om echt een steentje bij de dragen aan de verduurzaming van Nederland.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Onafhankelijk adviestools
  • Opzetten energieloketten
  • Bedrijventerreinenaanpakken

Onze focus ligt op begeleiding bij verduurzaming van gemeenten (maatschappelijk vastgoed, particuliere woningen) en bedrijventerreinen (Green Deals). Er valt nog veel te winnen, maar wij geloven dat we samen de klimaatdoelstellingen kunnen behalen!

Onafhankelijke begeleiding
Het doel van Groene Groei is om altijd onafhankelijke begeleiding te bieden aan collectieven zoals gemeenten of bedrijventerreinen. Daarbij zijn bewustwording, advies, begeleiding naar maatregelen en monitoring de belangrijkste stappen. We werken veel samen met andere partijen en zien elkaar niet als concurrenten maar juist als één sterk team! 

Samen gaan we voor duurzaam
Wilt u meer weten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen: 085 0410410.

Het team

Ralf Klop

Directeur

Bevlogen ondernemer die zich inmiddels 10 jaar inzet voor een duurzamer Nederland. Naast het adviseren van gemeenten, een aantal energieloketten opgezet voor particulieren (o.a. Brabant Woont Slim). Hieraan geeft Groene Groei operationeel en tactisch uitvoering; uitbouw platform, advisering en communicatie. Vanuit ervaring in bedrijfsadvisering met adviseurs en aanbieders focus nu verlegd naar verduurzaming van gemeenten en de bedrijventerreinen. 

Erwin van Geyn

Procescoach

Erwin is 30 jaar lang makelaar geweest en heeft vanuit affiniteit met duurzaamheid de overstap gemaakt naar verduurzaming woningvoorraad. Met ruim 30 jaar ervaring in de woningmarkt en zakelijk vastgoed, kan hij gebouwen lezen en schrijven. Erwin is nu 5 jaar als procescoach werkzaam in de backoffice van Brabant Woont Slim. Tevens is hij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Hij is dan ook een geboren netwerker.

Lars van der Horst

Begeleider

Lars heeft zijn master Innovation management recentelijk afgerond en is bij Groene Groei werkzaam als beheerder en ontwikkelaar van het klantvolgsysteem. Daarnaast fungeert hij als procescoach voor het energieloket Brabant Woont Slim en stuurt hij zijn collega-procescoaches aan. Dat doet hij altijd met het oog op het verbeteren van de dienstverlening.

Joris Heesakkers

Procescoach

Joris is afkomstig uit de financiële dienstverlening. De toenemende sense of urgency voor duurzaamheid is de aanleiding voor de overstap naar Groene Groei BV. Zijn ervaring met klantcontact én procesverbetering (monitoring) zet hij nu in voor een duurzamere wereld. Een dienstverlener pur sang; als procescoach bij Brabant Woont Slim en in coördinatie van de activiteiten van Groene Groei.

Gina Slenders

Communicatie

Gina is de communicatiemanager van Groene Groei. Een paar jaar geleden kwam zij als afstudeerder bij Groene Groei binnen. Inmiddels werkt zij fulltime bij Groene Groei en is ze het vaste aanspreekpunt op het gebied van van communicatie bij ons én Brabant Woont Slim. Gina heeft affiniteit met het onderwerp verduurzamen, ziet zichzelf als groene verbinder en vindt het leuk om te fungeren als duurzame 'translator' tussen technici en inwoners

Micha Arnoldus

Begeleider

Micha heeft zijn opleiding Sustainable Innovation aan de TU in Eindhoven afgerond en heeft daarmee zijn bachelor op zak. Hij heeft vertrouwen in duurzame techniek en is gedreven om deze innovaties in praktijk te brengen. Zo is hij projectleider van de adviestool; het Duurzaam Woonplan.

Geert van der Rijdt

Procescoach

Tussen 2010 en 2015 heeft Geert  bij enkele gemeenten gewerkt met als taken beheer van gas- en stroomaansluitingen en -contracten alsmede  verduurzaming van de eigen gebouwen.
Sindsdien adviseert hij bewoners die hun woning willen verduurzamen.
In 2017 ronde hij de opleiding ‘Baubiologie’ van het ‘Institut für Baubiologie und Nachhaltigkeit’ in Rosenheim af. Nu is hij aan Groene Groei verbonden als procescoach bij Brabant Woont Slim

Pepijn van de Water

begeleider

Pepijn heeft zijn bachelor Sustainable Innovation afgerond en gaat binnenkort beginnen met de master Sustainable Energy Technology. Duurzaamheid is iets waar hij graag mee bezig is, en Groene Groei biedt hem de mogelijkheden om te leren over de praktische kant van de verduurzaming. Binnen Groene Groei is hij bezig met de ontwikkeling van het Duurzaam Woonplan en  het  Duurzaam Wonen Advies.

Kylian Klein Hesselink

begeleider

Kylian behaalde zijn bachelor, Sustainable Innovation met een specialisatie in bouwkunde, aan Technische Universiteit in Eindhoven. Bij Groene Groei is hij bezig met de ontwikkeling van het duurzaam wonen advies én ontwikkelt hij rekentools. Kylian gelooft dat verduurzaming hand in hand gaat met economische groei. Een gedachtegoed waardoor hij naadloos past bij Groene Groei.