Tiny Shows bedacht en uitgevoerd door Groene Groei!

Gemeentelijk

Tiny show in gemeente Bernheze


Het Tiny House van Groene Groei stond, in de naam van het energieloket Brabant Woont Slim, op de weekmarkten van Heeswijk Dinther, Heesch en Nistelrode om de bewoners (zowel huurders als woningeigenaren) te informeren over verduurzaming en energie besparen. Bewoners uit de buurt konden het Tiny House bezoeken en een demonstratie krijgen van allerhande (kleine) energiebesparende maatregelen, meedoen aan een quiz via inspiratieborden of energieadvies krijgen van de aanwezige adviseur. Het Tiny House van Groene Groei is zelf een volledig duurzame en mobiele kleine woning!Ook voor uw gemeente!


Groene Groei kan met dit Tiny House ook shows organiseren in uw gemeente. Met de Tiny Shows worden markten, pleinen, sportverenigingen en andere trefpunten in uw gemeente aangedaan. Hoe dat precies vormgegeven moet worden? Groene Groei denkt graag met u mee en voert uw wensen uit! Wij werken graag samen met het plaatselijke energieloket, de gemeentelijke energiecoöperatie en de woningbouwcorporaties in uw gemeente om de plaatselijke betrokkenheid optimaal te benutten. Een overzicht van onze werkzaamheden voor een Tiny Show kunt u hier bekijken.


Uitvoering RREW


Bent u nog op zoek naar een uitvoerder van uw RREW? Groene Groei helpt u daar graag mee! Door het verzorgen van de RRE, voor meer dan 15 gemeenten, hebben wij veel ervaring opgedaan en zijn we een betrouwbare, lokale partij die uw gemeente totaal kan ontzorgen. Zo zijn we bedreven in de uitvoering van:

Tegoedbonactie of vouchersystematiek

Lees meer

Tiny House

lees meer

Adviezen en wijkaanpakken

Lees meer

Energiebespaarhulp en coaching

Lees meer

Webinars

Lees meer

Spreekuren

Lees meer