Subsidie aanvragen, dit moet je weten

Gemeentelijk
Steeds vaker krijgen wij vragen over subsidie. Dit zijn uiteenlopende vragen over de soorten subsidies, waarom het wel of niet mogelijk subsidie te krijgen en waar men subsidie aan kan vragen.

Stappen om subsidie aan te vragen


Om subsidie aan te vragen doorlopen bewoners volgens het ISDE 7 stappen (stap 0 t/m 6). Deze stappen worden verdeeld in categorieën zoals de oriëntatie- keuze- en controle fase. Daarnaast wordt er uitgelegd door wie ze maatregelen moeten laten installeren en wat er wordt verwacht bij het aanvragen van een subsidie. Aansluitend met een link om de subsidie aan te vragen.

Echter roept dit vaak nog steeds vragen op. Om bewoners hierbij te ondersteunen hebben we de Woon Duurzaam Adviseur.

Woon Duurzaam Adviseur


Als men op zoek is naar subsidies om een woning te verduurzamen, dan is men op zoek naar een ISDE-subsidie. Om te checken of het mogelijk is subsidie te krijgen, biedt Groene Groei de Woon Duurzaam Adviseur aan voor hulp.

De Woon Duurzaam Adviseur biedt een volledige ontzorging.

Zo werkt het  • Doe de gratis subsidie check.

  • Wij controleren jouw aanvraag.

  • De aanvraag is stap voor stap transparant.

  • Achteraf betalen; no cure, no pay.


Contact


Wilt u informatie over de aanpak van Groene Groei, ga dan naar de website van de Woon Duurzaam Adviseur of neem contact op met morris@groenegroei.nl

 

Uitvoering Energiearmoede-aanpak


Bent u nog op zoek naar een uitvoerder voor uw gemeentelijke aanpak energiearmoede? Groene Groei is u graag van dienst! Wij hebben inmiddels behoorlijk wat ervaring affiniteit met dit onderwerp door het uitvoeren van grote projecten in samenwerking met gemeente Bernheze, gemeente Boxtel, gemeente Sint-Michielsgestel en Woningcorporatie Joost in ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn dan ook in staat om maatwerk te verzorgen. We gaan graag met u in gesprek om uitvoering te geven aan al uw wensen.

Het project in gemeente Boxtel

Lees meer

Het project in gemeente Sint-Michielsgestel

lees meer

Het project in gemeente Bernheze

Lees meer

Het project bij Woningcorporatie Joost

Lees meer