Resultaten tegoedbonactie Breda

Gemeentelijk

Groene Groei heeft voor de gemeente Breda een gefaciliteerd. De actie is ingezet zodat de bewoners van gemeente Breda middels de tegoedbon energiebesparende producten kunnen halen bij lokale winkels. 



Resultaat acties 


De actie heeft een mooi resultaat geleverd! Er zijn in totaal in de gemeente Breda ruim 5000 vouchers verzilverd. Lees verder in het artikel hoe we dat hebben gerealiseerd. 




Voor alle bewoners van Breda


In tegenstelling tot andere tegoedbonacties die worden ingezet, is deze actie bedoeld voor alle bewoners van gemeente Breda. Van woningeigenaren tot huurders. Iedereen mocht meedoen. 



De actie heeft tot het einde van 2022 gelopen en bewoners van de gemeente konden zowel online als bij lokale winkels de tegoedbon inleveren. De actie is bedoeld om op een laagdrempelige manier energie te kunnen besparen. 


 

De inzet van Groene Groei


Groene Groei werkt met de Duurzaam Wonen Bon, een systeem dat ervoor zorgt dat zowel lokale bouwmarkten als pakketverzenders aangesloten kunnen worden. Dat zorgt voor keuzevrijheid voor de bewoners maar zorgt er ook voor dat de lokale ondernemer profiteert van de tegoedbonacties. 


Hierbij wordt het volgende gefaciliteerd: 



  • De volledige werking van het systeem;

  • De aansluiting van de lokale bouwmarkten en pakketverzenders;

  • De interactie tussen alle stakeholders (gemeente, energiecoaches, woningcorporaties, huurders)

  • De telefonische opvang zodat huurders vragen kunnen stellen.

  • De monitoring van de uitgegeven tegoedbonnen en stuurt bij waar nodig.



 




Iets voor uw gemeente?


Is een tegoedbonactie ook iets voor uw gemeente? Mail dan naar ralf@groenegroei.nl voor meer informatie.