SDE+ en Businesscase United Consumers

Commercieel

Voor het bedrijf United Consumers in Best heeft Groene Groei de businesscase uitgewerkt. Dit wil zeggen dat er voor het pand waarin United Consumers gevestigd is een totaal advies is gegeven op het gebied van zonnepanelen. Dit advies bestaat uit een haalbaarheidsstudie en een doorrekening van de geschatte installatie. Na dit adviesmoment is de SDE+ subsidie aangevraagd en ook daadwerkelijk gegund. De installatie is ondertussen geplaatst en levert rond de 115.000 kWpiek wat overeenkomt met 105.000 kWh. Dit staat ongeveer gelijk aan 32 huishoudens!


Foto: Ralf klop (rechts) en Paul van Selms UnitedConsumers (links) feliciteren elkaar met succesvolle afronding zonnepanelenproject op dak van kantoor www.UnitedConsumers.com

Zonnepanelen Businesscase

Ondernemers met een grootverbruiksaansluiting kunnen gebruik maken van subsidie duurzame energie. Veel ondernemers zijn zich hier onvoldoende van bewust. Bovendien is het zonder kennis van zaken lastig een goede businesscase te maken. Groene Groei helpt deze bedrijven met het ontwikkelen van een zonnepanelen project, inclusief betrouwbare businesscase en de aanvraag van Subsidie Duurzame Energie.


Lees meer

SDE+ aanvraag

De overheid heeft een subsidie duurzame energie voor grootverbruikers. Hiervoor komt u in aanmerking met een aansluiting van meer dan 3 x 80 ampère aansluiting. Wilt u weten dat deze subsidie voor u kan betekenen? Wij helpen u graag!


Lees meer