SDE+ en Businesscase United Consumers

Commercieel

Voor het bedrijf United Consumers in Best heeft Groene Groei de businesscase uitgewerkt. Dit wil zeggen dat er voor het pand waarin United Consumers gevestigd is een totaal advies is gegeven op het gebied van zonnepanelen. Dit advies bestaat uit een haalbaarheidsstudie en een doorrekening van de geschatte installatie. Na dit adviesmoment is de SDE+ subsidie aangevraagd en ook daadwerkelijk gegund. De installatie is ondertussen geplaatst en levert rond de 115.000 kWpiek wat overeenkomt met 105.000 kWh. Dit staat ongeveer gelijk aan 32 huishoudens!


Foto: Ralf klop (rechts) en Paul van Selms UnitedConsumers (links) feliciteren elkaar met succesvolle afronding zonnepanelenproject op dak van kantoor www.UnitedConsumers.com

Collectieve aanpak

Als gemeente of woningbouwcorporatie bent u waarschijnlijk druk bezig uw wijken en buurten voor te bereiden op een aardgasvrij Nederland. Een goede voorlichting van bewoners is daarbij een belangrijke eerste stap. Maar hoe informeert u bewoners effectief over de toekomstige warmtevoorziening? En hoe stimuleert u hen om vervolgens aan de slag te gaan? Wij verzorgen wijkuitvoeringsaanpakken, inkoopacties en ondersteunen bij gespikkeld bezit trajecten.


Lees meer

SDE+ aanvraag

De overheid heeft een subsidie duurzame energie voor grootverbruikers. Hiervoor komt u in aanmerking met een aansluiting van meer dan 3 x 80 ampère aansluiting. Wilt u weten dat deze subsidie voor u kan betekenen? Wij helpen u graag!


Lees meer