Ontbijtsessie ondernemers Maastricht

Meld u aan voor de ontbijtsessie!

Geachte ondernemer,

Wij nodigen u van harte uit voor een ontbijtsessie in het kader van het nieuwe VvE Bouwloket dat binnenkort wordt gelanceerd. Het VvE Bouwloket wordt de schakel tussen vraag en aanbod bij het verduurzamen van de 870 VvE’s in Maastricht. De duurzame opgave bij VvE’s is groot, soms complex, maar tegelijkertijd uitdagend en kansrijk.

Wij contacteren u vanwege uw kennis, expertise en aanbod op het gebied van verduurzaming. Wij geloven dan ook in een platform waar vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld worden. Het biedt nieuwe en interessante kansen voor uw bedrijf om opdrachten binnen te halen, samenwerkingen te sluiten en lange termijn relaties met VvE’s aan te gaan in de route naar (aard)gasloos.

Onder het genot van een heerlijk uitgebreid ontbijt en de aanwezigheid van andere inspirerende ondernemers krijgt u de gelegenheid om over de samenwerking te sparren. U wordt uitgenodigd mee te denken over kwaliteit en de beloftes die we met het platform gaan waarmaken. Het belooft een gezellige, sfeervolle ontbijtsessie te worden waar veel gehoor is voor uw mening en ideeën.

De ontbijtsessie zal plaats vinden op vrijdag 8 februari 2019 van 08.00 uur tot 09.30 uur in het Enexis Huis Limburg (President Rooseveltlaan 217-219 in Maastricht). Wilt u deelnemen aan de ontbijtsessie, dan verzoeken wij vriendelijk om u aan te melden via het contactformulier.

We zien u graag op 8 februari 2019 om samen te ontbijten en onder een informele sfeer met elkaar na te denken over samenwerking in het VvE Platform!

In afwachting van uw aanmelding verblijven wij met vriendelijke groet,

Gemeente Maastricht

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Interreg NWE ACE Retrofitting

Contact

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.