Verhalen

Bekijk hier onze verhalen over vastgoed op bedrijventerreinen

logo

Maak kennis met onze adviseur Maaike!

Bedrijventerrein Tijvoort

Voor vele bedrijven wellicht een bekend gezicht, onze adviseur Maaike. Om de Green Deal zo goed mogelijk op de kaart te zetten gaat ze langs alle bedrijven op bedrijventerreinen Tijvoort voor een oriënterend gesprek.  Daar is Maaike nu ongeveer een half jaar mee bezig. Als adviseur zet ze zich dagelijks in voor een duurzame toekomst maar wie is Maaike als persoon en hoe kijkt ze terug op het afgelopen half jaar? Lees het in deze blog!

Lees meer
logo

Goodyear Nederland over de Green Deal op bedrijventerrein Kraaiven

Bedrijventerrein TijvoortBedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg

In het kader van de Green Deal en het verduurzamings-advies wat Groene Groei geeft, vinden we het hoog tijd om wat vragen te stellen over de ervaringen hiermee bij bedrijven. Zo zijn we te gast bij Goodyear Nederland op bedrijventerrein Kraaiven. Goodyear produceert in Tilburg vliegtuigbanden. Bij het aanmelden voor mijn interview, is mij meteen één ding heel duidelijk, veiligheid staat binnen dit bedrijf voorop. Met een veiligheidsbril en oranje hesje word ik onthaald door Bart Donders. Bart is environment health safety coördinator bij Goodyear Tilburg.

Lees meer
logo

Duurzaam Succesverhaal

Bedrijventerrein Tijvoort

Lees hier meer over dit duurzame succes wat Groene Groei heeft geboekt, in samenwerking met aangesloten adviseurs en partners.

Door