Uw route

… in stappen naar duurzaamheid


Centraal in de aanpak voor Kraaiven en Vossenberg staat de duurzame route. Verduurzamen is een proces, maar hoe zorgt u dat u door de bomen het bos weer ziet? Ga met Groene Groei op reis en volg de route naar duurzaamheid!


We gaan van start met een inventarisatie en een goed gesprek. Allereerst bespreken we uw wensen en vraagstuk. Aan de hand hiervan gaan we bekijken welk advies het beste aansluit bij uw situatie. Vervolgens komt de adviseur langs om de energetische situatie van uw bedrijf in kaart te brengen. U ontvangt hiervan een rapport dat u in alle rust kunt doornemen. Aansluitend neemt onze adviseur contact met u op om het rapport uitgebreid door te spreken.


Samen bepalen jullie nu de gewenste bestemming. Uw routekaart wordt verder ingevuld en we begeleiden u bij het realiseren van de energetische maatregelen. Denk aan LED, zonnepanelen, een duurzame warmtevoorziening of verduurzaming van uw primaire proces. Met monitoring op het resultaat, zodat u duidelijk het effect ziet.  De eerste maatregelen genomen? Op energie bespaard? Dan heeft u mogelijk uw bestemming bereikt! Maar vergeet niet, de route gaat altijd verder! Er valt altijd nog meer te besparen, en wellicht neemt u wel de route naar aardgasloos! Wat uw keuze ook is, wij helpen u graag verder. Voor meer informatie over de route, bekijk dan de deelstappen.