Stap 1 Advies

Met ons maatwerkadvies zit u altijd goed

WIJ ADVISEREN IN DUURZAME MAATREGELEN SPECIFIEK VOOR UW BEDRIJF


Er zijn vele mogelijkheden als het aankomt op verduurzaming, maar niet alle maatregelen zijn altijd voor iedereen geschikt. Wij helpen u met de keuze welke maatregelen het beste bij uw ambitie en de situatie van uw bedrijf passen. Van zonnepanelen tot integrale warmte-oplossingen. Rekening houdend met uw portemonnee en bedrijfsontwikkeling.

Daarnaast houden we in ons advies rekening met eventuele regels en eisen van het pand. En zoeken we met u naar subsidiemogelijkheden en andere vormen van financiering. Dat maakt ons advies maatwerk! Dit maatwerk leveren we in een routekaart. Dit is een beknopt stappenplan waar de ondernemer precies kan zien hoe zijn route gaat verlopen. Met behulp van de routekaart helpt Groene Groei stap voor stap om ondernemers te helpen verduurzamen. De behoefte aan begeleiding wordt geheel afgestemd op de wensen van de ondernemer.

Groene Groei Zonnepanelenadvies

Wilt u weten of zonnepanelen de ideale oplossing zijn voor uw bedrijf? Dan is het zonnepanelenadvies voor u zeer geschikt. Met ons advies brengen wij in kaart wat de zonne-energie u kan opleveren.


Lees meer

Groene Groei Scan

Het grootste deel van de gebouwen en woningen is ouder dan 10 jaar, vaak slecht geïsoleerd en bijna altijd onzuinig. Ieder gebouw heeft een specifieke energievraag, maar besparen kan altijd.


Lees meer

Meter Check

Bespaarcheck gerelateerd aan uw aansluiting(en) en energiecontracten: Hoe hoog is uw sluipverbruik, heeft u mogelijk een te grote energieaansluiting en dus te hoge lasten? Bevatten uw facturen mogelijk fouten? Met de Meter Check start u route naar besparing en een duurzame bedrijfsvoering.


Lees meer