Offerte

Wij helpen de financiering rond te krijgen

Hulp bij offertes en financiering van uw duurzame verbouwing


Ondertussen weet u welke stappen u kunt nemen om uw gebouw te verduurzamen. Wellicht vragen deze maatregelen een financiering van u, die alleen gerealiseerd kan worden met financiële steun. Groene Groei helpt u om offertes op te vragen en budget te krijgen voor uw duurzame project. Wij kunnen u bijvoorbeeld precies informeren over eventuele subsidies waarvoor u in aanmerking kunt komen, maar helpen u ook deze subsidies aan te vragen. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden tot financiering van uw duurzame verbouwing, zodat dit geen belemmering voor u hoeft te zijn.

Groene Groei Offertebegeleiding

Iedere offerte is anders. Offertes kunnen ontzettend uiteenlopen. Laat uw offerte checken door onze specialisten, die precies weten welke offerte het beste bij u past!


Vraag offertebegeleiding aan!

Bel, mail of bezoek ons!


Telefoonnummer: 085 – 041 04 10
E-mailadres: info@groenegroei.nl


Groene Groei
Veemarktkade 8, 5222 AE 's-Hertogenbosch


Groene Groei zit gevestigd in de Gruyterfabriek in 's-Hertogenbosch, waar wij een kantoorpand hebben. Uiteraard bent u van harte welkom om langs te komen op ons kantoor. Daarvoor kunt u een afspraak met ons maken! U kunt ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen of het contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Contact