Adviseurs

Onze adviseurs staan u graag te woord!

Over onze adviseurs


Met onze onafhankelijke adviseurs hebben wij alle kennis in huis die u nodig heeft! Zij komen graag bij u langs voor een intake. Dit levert u sowieso geld op. Zij staan u graag met raad en daad bij. 


Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van verduurzaming van ondernemingen, maatschappelijke projecten en gemeenten. Alle adviseurs hebben een eigen adviespraktijk en dus gerichte kennis en ervaring in het verduurzamen van het bedrijfsleven. Zo staat er altijd een vakexpert voor u klaar die precies bij u past en die u vakkundig kan helpen bij het verduurzamen van uw organisatie. Onze adviseurs stellen zich graag aan u voor!

logo

Jeroen Jansen

Jeroen is een All-round  energieadviseur voor woningeneigenaren en huurders. Naast individuele particuliere adviezen, heeft hij veel ervaring met gemeentelijke verduurzamingstrajecten voor particuliere eigenaren.

Lees meer
logo

Maaike Wolfs

Maaike Wolfs is een creatieve en actieve bouwkundige, gespecialiseerd in duurzaamheid. "Ik vind het belangrijk, dat een gebouw functioneel en eerlijk is. Het gebouw moet zich aanpassen aan de gebruiker, niet andersom.

Lees meer
logo

Arjan Broers

Arjan Broers heeft jarenlang ervaring als consultant op het gebied van advisering rondom gebouw- en klimaatinstallaties, energieprestatie en energiebesparing. In zijn werk is hij op allerlei vlakken bezig om gebouwen zuiniger en gezonder te maken voor een duurzame toekomst.

Lees meer
logo

Bert ten Haaf

De senior consultants van Soltronergy bieden onafhankelijke en deskundige begeleiding bij grote verduurzamingsprojecten, van idee tot en met de nazorg.

Lees meer
logo

Hein Jacobs

Ervaren zelfstandige en onafhankelijke energieadviseur voor de zakelijke markt. EPA-U gecertificeerd en actief lid van de landelijke vereniging FedEC (Federatie Energie Consultants).

Lees meer
logo

Johan Frenken

Johan Frenken is vanaf 1979 werkzaam in de installatiebranche, de branche waar zijn hart ligt. In de afgelopen decennia is hij expert en heeft hij voor veel organisaties en particulieren verschil gemaakt.

Lees meer
logo

Joost Rienks

Joost Rienks heeft Scheikundige Technologie gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven. Sinds 2009 is hij werkzaam als zelfstandig professional op het gebied van energiebesparing en verlichting. Joost is erkend EPA-U adviseur.

Lees meer
logo

Ruud Megens

Mijn naam is Ruud Megens en ik begeleid mensen in stappen naar nul op de meter (NOM). Ik geef een persoonlijk advies op maat en werk voornamelijk in de regio Brabant.

Lees meer
logo

Ruud van de Voort

De senior consultants van Soltronergy bieden onafhankelijke en deskundige begeleiding bij grote verduurzamingsprojecten, van idee tot en met de nazorg.

Lees meer
logo

Ton Dietvorst

Met een achtergrond als architect heeft Ton Dietvorst veel ervaring als adviseur voor energie en duurzaamheid in een bredere context. Met name in de laatste jaren is de specialisatie naar energieadviseur ontstaan.

Lees meer