Woningbouwcorporaties

Hulp en ondersteuning bij collectieve aanpakken

COLLECTIEVE AANPAK


Woningbouwcorporaties staan voor een grote uitdaging als het gaat om wijkuitvoeringsaanpakken en gespikkeld bezit trajecten. De energietransitie naar aardgasvrij wonen wordt steeds groter en belangrijker.


WAT KAN GROENE GROEI VOOR U BETEKENEN?  • Ondersteuning en begeleiding bij een wijkuitvoeringsaanpak.

  • Gespikkeld bezit.


Heeft u interesse om met een collectieve aanpak aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

Advies diensten

Als Groene Groei hebben wij gemerkt dat bewoners veel vragen hebben over het verduurzamen van hun woning en subsidies. Met onze adviseurs hebben wij verschillende adviesdiensten ontwikkeld om deze vragen te kunnen beantwoorden. Groene Groei is ervaringsdeskundige op dit gebied.


Lees meer
logo

RRE project: Brabant Woont Slim

Bedrijventerreinen Kraaiven en VossenbergBedrijventerrein TijvoortCommercieelGemeentelijk

25 mei 2020
De Rijksoverheid gaf gemeenten van 9 oktober tot en met 14 november de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor de specifieke uitkering Regeling Reductie Energiegebruik (RRE). Deze regeling is bedoeld om huiseigenaren te helpen energie te besparen. Groene Groei, uitvoerder van het energieloket Brabant Woont Slim, heeft de aangesloten gemeenten begeleid in het schrijven van zo’n aanvraag. Alle aanvragen zijn goedgekeurd.

Lees meer
logo

Greendeal op film

Bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg

11 mei 2020
We zijn inmiddels een jaar hard aan het werk om de bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg te helpen om duurzamer te worden. Met dit project begeleiden we bedrijven, zodat zij de juiste keuze maken bij verduurzaming van hun bedrijf. We leggen op allerlei manier contact met alle ondernemers. Denk daarbij aan een ledenvergadering, persoonlijke flyer actie en het maken van dit filmpje. 

Lees meer
logo

Dankzij Green Deal Kraaiven en Vossenberg al veel bedrijven verduurzaamd!

Bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg

23 april 2020
De Green Deal Kraaiven en Vossenberg helpt bedrijven individueel én met collectieve projecten op weg naar een duurzamer bestaan. Dat is niet alleen een goede zaak, maar ook nog eens succesvol.  Meer dan 120 bedrijven hebben sinds de start van de Green Deal al een oriënterend gesprek gehad over hun mogelijkheden voor verduurzaming.

Lees meer