Projecten

Onze duurzame voortgang!

logo

Servicebureau Kinderopvang

Bedrijventerrein Tijvoort

Voor 17 opvanglocaties maakt Servicebureau Kinderopvang gebruik van Klictix binnenklimaatmonitoring. Door real-time metingen van de luchtkwaliteit van slaap- en verblijfsruimtes ondersteunen wij bij het bewaken van een gezonde leefomgeving. Automatische alarmering en rapportage voorkomen onnodige overschrijding van maximale CO2 waardes en helpen het comfort van kinderen en medewerkers te verhogen.

Lees meer
logo

Gemeente Hilvarenbeek

Gemeentelijk

Gemeente Hilvarenbeek wil haar duurzaamheidsambities waarmaken en heeft voor 9 verschillende locaties door ons SmartScans energie op laten stellen. Op deze manier heeft de gemeente inzicht gekregen in het huidige energieverbruik, CO2-uitstoot en het traceren van mogelijke energiebesparende maatregelen.

Lees meer
logo

Koning Willem I College

Bedrijventerrein Tijvoort

In samenwerking met het Koning Willem I College te 's-Hertogenbosch, werken we aan het reduceren van energieverbruik en CO2 uitstoot voor twee onderwijslocaties. We voorspellen het energieverbruik van de installaties en kunnen op die manier onnodig verbruik opsporen.

Lees meer
logo

Veolia Energiegebouw

Commercieel

Veolia heeft voor haar energiegebouw op het C-Mill terrein in Heerlen een studie uitgevoerd naar de toepasbaarheid van led verlichting in machineruimtes. Deze studie betrof de economische en effectieve haalbaarheid van het vervangen van de aanwezige TL verlichting door led high-bay armaturen. Er werd beoordeeld op o.a. toepasbaarheid, benodigde investering en terugverdientijd, maar niet in de laatste plaats is er ook rekening gehouden met de doelstellingen van Veolia betreffende duurzaamheid en ISO14001.

Lees meer
logo

Winkelcentrum AaBe fabrieken

CommercieelGemeentelijk

Avalite leverde de verlichting voor het winkelcentrum AaBe in Tilburg. De AaBe (Adolf van den Bergh) wollen stoffen- en wollen dekenfabrieken was een textielfabriek in Tilburg die bestond van 1929 tot 2008. Het was de laatste textielfabriek in Tilburg die zijn deuren moest sluiten. Rialto Vastgoedontwikkeling ontwikkelde de oude dekenfabriek AaBe vervolgens in 2014 tot een modern winkelcentrum.

Lees meer
logo

Brug Royal FloraHolland Naaldwijk

Commercieel

Een aantal jaar geleden werd de wens binnen Royal FloraHolland om de oude armaturen te vervangen door energiezuinige, duurzame led armaturen steeds groter. “We waren op zoek naar een betaalbaar, maar kwalitatief hoogwaardig alternatief voor de oude armaturen.”, zegt van Beelen. “De armaturen in het assortiment van Avalite bleken dat te zijn en daarnaast hebben ze ook de uitstraling die wij ons terrein graag geven. Een belangrijk punt voor ons, het zijn daadwerkelijk mooi afgewerkte armaturen.”

Lees meer