Projecten

logo

Groene Groei weet raad met verduurzamen gespikkeld bezit!

CommercieelGemeentelijk

23 december 2021
Woningcorporatie Joost verduurzaamt en renoveert momenteel 89 huurwoningen in een woonblok van 100 woningen in de wijk Burgemeester Molenaarhoeven in Rosmalen. De 11 eigenaren van de koopwoningen, voormalig bezit van Joost, is gelegenheid geboden om deel te nemen aan onderdelen van het project, zoals de dakrenovatie. Het meekrijgen van dit gespikkeld bezit bij grootschalige renovatie van huurwoningen is uitdagend. Toch is het bij dit project gelukt een groot deel van de kopers (64%) mee te krijgen. Wat zijn de succesfactoren?

Lees meer
logo

Groene Groei faciliteert tegoedbonacties huurders in gemeenten Uden & Landerd

CommercieelGemeentelijk

07 december 2021
Groene Groei faciliteert in zowel gemeente Uden als in gemeente Landerd (vanaf 1 januari gemeente Maashorst) een tegoedbonactie voor huurders.

Lees meer
logo

Pak die SDE++ subsidie voor zonnepanelen, Groene groei helpt!

Bedrijventerrein TijvoortBedrijventerreinen Kraaiven en VossenbergCommercieelGemeentelijk

16 september 2021
Ben jij een ondernemer en heb je nog geen zonnepanelen op jouw dak? Dat kan nu extra voordelig met SDE++ subsidie! Groene Groei begeleidt je bij de aanvraag. Op 5 oktober start de enige aanvraagronde van 2021.. “Ik zou zeggen: pak die kans!”, aldus Jeroen Jansen van Groene Groei. We vroegen hem hoe die begeleiding en subsidieaanvraag in zijn werk gaan.

Lees meer
logo

Groene Groei op HE:LEEN Festival, gemeente Utrecht

Gemeentelijk

30 augustus 2021
Aanstaande zaterdag, 4 september, mag het Tiny House van Groene Groei weer de hort op. Dit keer staat onze Groene WeetKeet tussen 13.00 en 18.00 op het wijkfestival HE:LEEN op Rotsoord in Gemeente Utrecht Daar zijn we een onderdeel van de Groene karavaan.

Lees meer
logo

Groene Shows bedacht en uitgevoerd door Groene Groei!

Gemeentelijk

15 juni 2021
Een steeds groter deel van Nederland beseft dat het anders kan en moet op het gebied van de energietransitie! Er is een grote bereidheid én urgentie bij inwoners om daadwerkelijk hun woning te verduurzamen en te besparen op de energierekening. Dit vraagt om voorlichting op alle niveaus. Want elke inwoner zit met zijn woning in een andere fase van het verduurzamingsproces. De Groene Weetkeet van Groene Groei is hier uitermate voor geschikt! 

Lees meer
logo

Groene Groei begeleidt gemeenten bij het geven van een webinar over het EVI-Project

Gemeentelijk

09 juni 2021
Op donderdag 24 juni van 10.00 tot 12.00 uur organiseert de provincie, samen met gemeenten Bernheze, Breda, en Tilburg een webinar over het verduurzamen van woningen van huishoudens met een smalle beurs. Groene Groei was nauwe betrokken bij de ontwikkeling van het EVI-project en begeleidt de gemeenten bij het geven van het webinar. Uit het EVI-project is bijvoorbeeld een traject vanuit de gemeente Bernheze gestart dat Groene Groei faciliteert. 

Lees meer