Projecten

logo

Tiny Shows bedacht en uitgevoerd door Groene Groei!

Gemeentelijk

15 juni 2021
Het Tiny House van Groene Groei stond, in de naam van het energieloket Brabant Woont Slim, op de weekmarkten van Heeswijk Dinther, Heesch en Nistelrode om de bewoners (zowel huurders als woningeigenaren) te informeren over verduurzaming en energie besparen.

Lees meer
logo

Groene Groei begeleidt gemeenten bij het geven van een webinar over het EVI-Project

Gemeentelijk

09 juni 2021
Op donderdag 24 juni van 10.00 tot 12.00 uur organiseert de provincie, samen met gemeenten Bernheze, Breda, en Tilburg een webinar over het verduurzamen van woningen van huishoudens met een smalle beurs. Groene Groei was nauwe betrokken bij de ontwikkeling van het EVI-project en begeleidt de gemeenten bij het geven van het webinar. Uit het EVI-project is bijvoorbeeld een traject vanuit de gemeente Bernheze gestart dat Groene Groei faciliteert. 

Lees meer
logo

Groene Groei helpt Diamant-groep bij verduurzaming bedrijfspand én duurzame opwek

Bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg

07 juni 2021
De Diamant-groep in Tilburg zet zich al meer dan tien jaar actief in voor duurzaamheid. Van energiebesparing tot opwekking van energie. Wat begon door intrinsieke motivatie vanuit medewerkers voor energiebesparing is uitgemond in een aanpak waarin duurzame energie een wezenlijk onderdeel is van het beleid. Onlangs installeerde het bedrijf, op advies van Groene Groei, maar liefst 2.250 zonnepanelen op haar productiepand aan de Zevenheuvelenweg.

Lees meer
logo

Groene Groei ontwikkelt energiescan voor huiseigenaren met laag inkomen

Gemeentelijk

04 juni 2021
Groene Groei ontwerpt, in opdracht van gemeente Bernheze, een rekentool waarmee een energiescan kan worden gegeven door energiecoöperatie Beco. Dit doet Groene Groei in het kader van een gemeentelijk project om huiseigenaren in Bernheze met een laag inkomen te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woning.

Lees meer
logo

Webinar over het Duurzaam Woonplan

Gemeentelijk

25 mei 2021
Op 18 mei organiseerde Groene Groei een webinar waarin we een demo presenteerden van het Duurzaam Woonplan, de nieuwe verduurzamings- adviestool die gemeenten of organisaties goed kan helpen bij wijkverduurzamingsaanpakken.

Lees meer
logo

Vacature- Manager energieloket

Gemeentelijk

14 mei 2021
Omdat (gelukkig) steeds meer inwoners bezig zijn met het energiezuiniger maken van hun woning zijn we bij Groene Groei op zoek naar een manager energieloket! Met een team van medewerkers geven we invulling aan de communicatie, de helpdesk en adviezen vanuit energieloketten. Voor Brabant Woont Slim, het energieloket in Noordoost Brabant uitgevoerd door Groene Groei BV, helpen wij inwoners middels informatie, begeleiding en persoonlijk advies bij het verduurzamen van de eigen woning.

Lees meer