Projecten

logo

Subsidie aanvragen, dit moet je weten

Gemeentelijk

14 juli 2022
Groene Groei heeft een Woon Duurzaam Adviseur om men te helpen bij het aanvragen van subsidie regelingen.

Lees meer
logo

Groene Groei en Fiks, samenwerken aan gespikkeld bezit

Gemeentelijk

14 juli 2022
Groene Groei werkt samen met Fiks om gespikkeld bezit om voormalige corporatiewoningen die zijn overgekocht door particulieren eigenaren, te renoveren.

Lees meer
logo

De kleine maatregelenscan van Groene Groei

CommercieelGemeentelijk

23 juni 2022
Groene Groei voert bij bewoners kleine maatregelenscans uit. Om de bewoners optimaal te kunnen bedienen loopt er momenteel een onderzoek. In dit artikel nemen we u mee in wat de kleine maatregelenscan inhoudt, hoe het is ontstaan, voor wie de scan interessant is en waarom. 

Lees meer
logo

Lezingen of webinars aangaande de energietransitie, Groene Groei organiseert ze graag!

Gemeentelijk

19 april 2022
Groene Groei houdt van beweging én gelooft in het belang van een inclusieve energietransitie. Een energietransitie waarbij alle inwoners mee worden genomen in de opgave die ons ons nog te wachten staat. Want als iedereen zijn duurzame steentje bij moet dragen, moet ook iedereen weten hoe die dat moet doen.

Lees meer
logo

Groene Groei verzorgt informatiebijeenkomsten voor leden FNV

CommercieelGemeentelijk

14 april 2022
In januari zette de Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV) een enquête uit onder hun leden van netwerk Midden Brabant over de (stijgende) energierekening. Eén van de vragen die zij in die enquête stelden was of de leden behoefte hadden aan informatie. Veel leden reageerden daar met een volmondige, ja, op.

Lees meer
logo

Innovatieopdracht studenten Avans binnen Groene Groei

Geen categorie

17 maart 2022
Juriaan en Tim werken sinds een aantal weken aan een innovatieopdracht voor Groene Groei. Met hun onderzoek willen ze ervoor zorgen dat Groene Groei zijn klantbeleving kan optimaliseren. Benieuwd naar hun verhaal?

Lees meer