Projecten

logo

Lezingen of webinars aangaande de energietransitie, Groene Groei organiseert ze graag!

Gemeentelijk

19 april 2022
Groene Groei houdt van beweging én gelooft in het belang van een inclusieve energietransitie. Een energietransitie waarbij alle inwoners mee worden genomen in de opgave die ons ons nog te wachten staat. Want als iedereen zijn duurzame steentje bij moet dragen, moet ook iedereen weten hoe die dat moet doen.

Lees meer
logo

Groene Groei verzorgt informatiebijeenkomsten voor leden FNV

CommercieelGemeentelijk

14 april 2022
In januari zette de Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV) een enquête uit onder hun leden van netwerk Midden Brabant over de (stijgende) energierekening. Eén van de vragen die zij in die enquête stelden was of de leden behoefte hadden aan informatie. Veel leden reageerden daar met een volmondige, ja, op.

Lees meer
logo

Innovatieopdracht studenten Avans binnen Groene Groei

Geen categorie

17 maart 2022
Juriaan en Tim werken sinds een aantal weken aan een innovatieopdracht voor Groene Groei. Met hun onderzoek willen ze ervoor zorgen dat Groene Groei zijn klantbeleving kan optimaliseren. Benieuwd naar hun verhaal?

Lees meer
logo

De Installatiehulp van Groene Groei biedt huurders uitkomst in gemeenten Boxtel & Sint Michielsgestel

CommercieelGemeentelijk

14 februari 2022
Vanaf half december was het als huurder in gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel al mogelijk om met een tegoedbon energiebesparende producten te bestellen. Maar uit ervaring van eerdere tegoedbonacties blijkt dat bestelde producten vaak ongebruikt blijven liggen. Zonde! Want als energiebesparende spullen niet daadwerkelijk geïnstalleerd zijn wordt er nog steeds geen energie bespaart. Daarom hebben gemeenten Boxtel en Sint- Michielsgestel besloten om huurders een extra helpende hand te bieden, de installatiehulp.

Lees meer
logo

Groene Groei helpt gemeente Bernheze energiearmoede tegen te gaan

CommercieelGemeentelijk

11 februari 2022
Via het project ‘Aan de slag met positieve energie’ worden huiseigenaren in Bernheze met een laag inkomen ondersteunt bij het verduurzamen van hun woning. Het betreft woningeigenaren die meer dan 10 procent van hun inkomen kwijt zijn aan energielasten.

Lees meer
logo

Tegoedbonactie Landerd & Uden met groot succes afgerond

CommercieelGemeentelijk

10 februari 2022
In de week van 8 november ging de tegoedbonactie voor huurders in voormalig gemeenten Landerd en Uden (nu Maashorst) van start via het energieloket Brabant Woont Slim. Groene Groei mocht deze actie als uitvoerder van het energieloket Brabant Woont Slim organiseren & coördineren.

Lees meer