Makelaars en Financieel adviseurs

Adviesdiensten voor makelaars en financieel adviseurs

Samenwerking


In samenspraak met de makelaar of financieel adviseur bieden wij vanuit Woon Duurzaam Adviseur verschillende diensten aan. Onderstaand vind u de betreffende diensten. Het is mogelijk om voor een maatwerk pakket te kiezen. Dit zullen wij in overleg met u afstemmen.


DE ADVIESDIENSTEN  • Spreekuren

  • Maatwerk advies

  • Begeleiding bij uitvoering

  • Begeleiding bij subsidies


We geven inzage in het advies- en begeleidingstraject voor de bewoners.


Heeft u interesse om samen te werken? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Advies diensten

Als Groene Groei hebben wij gemerkt dat bewoners veel vragen hebben over het verduurzamen van hun woning en subsidies. Met onze adviseurs hebben wij verschillende adviesdiensten ontwikkeld om deze vragen te kunnen beantwoorden. Groene Groei is ervaringsdeskundige op dit gebied.


Lees meer
logo

Pak die SDE++ subsidie voor zonnepanelen, Groene groei helpt!

Bedrijventerreinen Kraaiven en VossenbergBedrijventerrein TijvoortCommercieelGemeentelijk

16 september 2021
Ben jij een ondernemer en heb je nog geen zonnepanelen op jouw dak? Dat kan nu extra voordelig met SDE++ subsidie! Groene Groei begeleidt je bij de aanvraag. Op 5 oktober start de enige aanvraagronde van 2021.. “Ik zou zeggen: pak die kans!”, aldus Jeroen Jansen van Groene Groei. We vroegen hem hoe die begeleiding en subsidieaanvraag in zijn werk gaan.

Lees meer
logo

Groene Groei helpt Diamant-groep bij verduurzaming bedrijfspand én duurzame opwek

Bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg

07 juni 2021
De Diamant-groep in Tilburg zet zich al meer dan tien jaar actief in voor duurzaamheid. Van energiebesparing tot opwekking van energie. Wat begon door intrinsieke motivatie vanuit medewerkers voor energiebesparing is uitgemond in een aanpak waarin duurzame energie een wezenlijk onderdeel is van het beleid. Onlangs installeerde het bedrijf, op advies van Groene Groei, maar liefst 2.250 zonnepanelen op haar productiepand aan de Zevenheuvelenweg.

Lees meer
logo

Stage in Coronatijd

Bedrijventerreinen Kraaiven en VossenbergBedrijventerrein TijvoortCommercieelGemeentelijk

25 mei 2020
In maart van 2020 ben ik, Kjell Hagens, als tweedejaars student begonnen met een stage bij Groene Groei. Maar, in maart van 2020 is iedereens leven ook fors veranderd. De coronacrisis brak uit. Een onzekere tijd, ook voor een stagiair.

Lees meer