Projecten

Lees hier onze maatschappelijke projecten

logo

Servicebureau Kinderopvang

Maatschappelijk

Voor 17 opvanglocaties maakt Servicebureau Kinderopvang gebruik van Klictix binnenklimaatmonitoring. Door real-time metingen van de luchtkwaliteit van slaap- en verblijfsruimtes ondersteunen wij bij het bewaken van een gezonde leefomgeving. Automatische alarmering en rapportage voorkomen onnodige overschrijding van maximale CO2 waardes en helpen het comfort van kinderen en medewerkers te verhogen.

Lees meer
logo

Koning Willem I College

Maatschappelijk

In samenwerking met het Koning Willem I College te 's-Hertogenbosch, werken we aan het reduceren van energieverbruik en CO2 uitstoot voor twee onderwijslocaties. We voorspellen het energieverbruik van de installaties en kunnen op die manier onnodig verbruik opsporen.

Lees meer
logo

Prestatiecontract Vrije Basisschool De Regenboog Eindhoven

Maatschappelijk

VBS De Regenboog in Eindhoven is de eerste school in Nederland met een 15 jarig prestatiecontract waarin afspraken zijn vastgelegd over onderhoud, energiezuinigheid en het binnenklimaat. Directeur Emiel Link is zeer tevreden over OVVIA, de ESCo die dit verzorgt. “Het is een spannende keuze, maar er is een groot onderling vertrouwen en als er iets hapert staan ze meteen op de stoep. Wij hebben nu jarenlang een gegarandeerd gezonde school en hebben zelfs toekomstige maatregelen kunnen financieren.”

Lees meer
logo

Frank van Hal verduurzaamt sportclubs in Bernheze

MaatschappelijkGemeentelijk

Frank van Hal schrijft een plan van aanpak om sportclubs in de gemeente Bernheze te verduurzamen. In dit plan van aanpak motiveert en activeert hij sportclubs en kijkt hij van quick wins tot uitgebreide verbetermaatregelen. De beoogde doelen worden gerealiseerd door middel van Esco’s, Crouwdfunding, Revolving funds en/of Subsidies.

Lees meer
logo

Energie advies Stichting Best Onderwijs

Maatschappelijk

Stichting Best Onderwijs, de koepel van basisscholen in de gemeente Best, had behoefte aan een advies om te kunnen bepalen hoe de diverse schoolgebouwen te verduurzamen. Groene Groei BV voerde een adviestraject uit voor Basisschool De Klimboom in samenwerking met Re-Vision BV en ontwikkelde daarnaast een blauwdruk voor verduurzaming van de andere schoolgebouwen. In de scan tevens aandacht voor kosten en baten en financierbaarheid.

Lees meer
logo

Brabant woont slim energieloket voor gemeenten

MaatschappelijkGemeentelijk

Brabant Woont Slim wijst de weg naar comfortabeler, voordeliger én groener wonen. In de hele regio werken energiecoöperaties, bedrijven, gemeenten en particulieren onder Brabant Woont Slim samen om de grootste opdracht van de 21e eeuw te realiseren. Samen brengen we een gedragsverandering op gang in deze regio. Elke duurzame stap is er een!

Lees meer