Aanbieders

Ontdek onze maatschappelijke vastgoed experts

logo

Kuijpers

MaatschappelijkAlle sectorenCommercieelGemeentelijk

Kuijpers ontwerpt, bouwt én onderhoudt technische installaties in gebouwen en industrie. Met dit complete concept dragen we bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Dankzij ons totaalconcept en verschillende specialismen in huis kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt.

Lees meer
logo

Hoppenbrouwers

MaatschappelijkAlle sectorenCommercieelGemeentelijk

Hoppenbrouwers bestaat sinds 1918. Begonnen als winkeltje in benzine en als taxibedrijf is het vandaag de dag een modern installatiebedrijf met ruim 900 medewerkers. We hebben ervaring in veel branches en ieder team heeft daarin zijn eigen specialisme. We beheersen de technieken en werken volgens de laatste regelgeving. Met 100 jaar ervaring, onze veelzijdigheid, expertise en vakmanschap zijn wij dé partner voor u!

Lees meer
logo

Ovvia

MaatschappelijkAlle sectorenCommercieelGemeentelijk

Europa wil in 2050 een CO2-arme samenleving. Het huidige besparingstempo ligt echter te laag. Daarom is het van belang om verder te kijken: naar een geïntegreerde aanpak, een totaalconcept voor de verduurzaming van uw gebouwen. Maar hoe pakt u dit aan? Wij helpen u!

Lees meer
logo

OPPLE Lighting B.V.

MaatschappelijkAlle sectorenCommercieelGemeentelijk

OPPLE Lighting levert LED-verlichting van goede kwaliteit, direct vanuit Europse voorraad. Gesteund door een lokaal, ervaren verkoopteam kunt u bij OPPLE Lighting terecht voor innovatieve LED producten, tegen een betaalbare prijs. We combineren eenvoudigweg het beste van twee werelden.

Lees meer
logo

Klictix

MaatschappelijkAlle sectoren

Klictix maakt het voor iedereen mogelijk in een duurzame en gezonde omgeving te wonen, leren en werken. Klictix specialiseert zich in het verbeteren van gebouwprestaties door het meten van energieverbruik en binnenklimaat.

Lees meer