Maatschappelijk

Voor een duurzamere maatschappelijke omgeving!

Uw maatschappelijke project telt!

Verenigingen, non-profit organisaties, stichtingen. Allemaal organisaties die uiteindelijk energieneutraal moeten worden. Daarvoor heeft u kennis nodig van duurzame maatregelen. Deze kennis haalt u bij Groene Groei. Ook kunnen wij u helpen met de verduurzaming van uw maatschappelijk pand. U kunt bij ons terecht voor advies, vragen over financiering of hulp bij de uitvoer van de bouwplannen. Ook monitoren we het rendement van de duurzame verbouwing. Kortom, als u het initiatief neemt, regelen wij de rest!

Nieuws

logo

Verplichting energielabel C voor kantoren

CommercieelMaatschappelijk

20 maart 2018
Verwacht wordt dat ieder kantoor groter dan 100m2 in 2023 minimaal energielabel C moet hebben. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter. Naar schatting moeten bij meer dan helft van de kantoren in Nederland maatregelen nemen!

Lees meer
logo

Rijksoverheid zoekt innovaties voor energieneutrale sportaccommodaties

Maatschappelijk

20 maart 2018
Met de innovation challenge ‘Energieneutrale Sportaccommodaties’ zoekt het ministerie van ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vooruitstrevende en innovatieve ideeën rond energiebesparing en -opwekking.

Lees meer
logo

Verbrede snelweg A6 voorziet jaar eerder via zonnepanelen in eigen energiebehoefte

CommercieelGemeentelijkMaatschappelijk

20 maart 2018
De A6 wordt over een lengte van ruim 13 kilometer verbreed naar 4 rijstroken per rijrichting en voorziet door middel van zonnepanelen in zijn eigen energiebehoefte.

Lees meer
Meer nieuws