Projectontwikkeling

Wij helpen uw duurzame gemeente ontwikkelen!

De duurzame projectontwikkelingen gaan vanzelf!


Nu de duurzame beleidsplannen zijn bijgesteld en het duurzaamheidsprogramma ontwikkeld is, helpt Groene Groei om het project voeten te geven. Wij zorgen er voor dat uw project gaat lopen en succes heeft. Dat doen wij door met de juiste partijen samen te werken en de juiste kenns en expertise in te zetten. Wij werken met betrouwbare partijen en staan garant voor het succesvolle verloop van het project. Zo hoeft uw gemeente zich helemaal geen zorgen meer te maken en kunt u gerust verder gaan met uw huidige werkzaamheden, want uw project ligt in ervaren handen!

Projecten in ontwikkeling

logo

Haalbaarheidsstudie zonneweide

Gemeentelijk

De gemeente Bernheze heeft Groene Groei een haalbaarheidsstudie laten uitvoeren voor de realisatie van een zonneweide. De uitkomst is positief en krijgt mogelijk in de toekomst een vervolg!

Lees meer
logo

Zon Op Bedrijven Bernheze

CommercieelGemeentelijk

Het project Zon op Bedrijven Bernheze is een project waarmee Groene Groei BV bedrijven begeleidt naar zonne-energie op basis van subsidie duurzame energie. Vanuit een bijeenkomst vanuit de gemeente en bedrijvenverenigingen werden bedrijven met een grootverbruiksaansluiting in de gelegenheid gesteld om deel te nemen. Naast een eigen investering droeg de gemeente bij in de deel van de projectkosten.

Lees meer
logo

E-comfortscan Zuidoost Brabant

Gemeentelijk

De E-comfort scan is een nieuwe vorm van advies voor particuliere woningeigenaren in Zuidoost-Brabant. Deze nieuwe vorm van advies is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen energie- experts, makelaars en de Rabobank. Groene Groei BV heeft bijdragen aan de ontwikkeling, zoals inhoudelijk als qua proces, en uitvoer van de e-comfortscans.

Lees meer
Alle projecten