Projecten

Zie hier welke gemeenten wij al hebben verduurzaamd

logo

Gemeente Hilvarenbeek

Gemeentelijk

Gemeente Hilvarenbeek wil haar duurzaamheidsambities waarmaken en heeft voor 9 verschillende locaties door ons SmartScans energie op laten stellen. Op deze manier heeft de gemeente inzicht gekregen in het huidige energieverbruik, CO2-uitstoot en het traceren van mogelijke energiebesparende maatregelen.

Lees meer
logo

Winkelcentrum AaBe fabrieken

GemeentelijkCommercieel

Avalite leverde de verlichting voor het winkelcentrum AaBe in Tilburg. De AaBe (Adolf van den Bergh) wollen stoffen- en wollen dekenfabrieken was een textielfabriek in Tilburg die bestond van 1929 tot 2008. Het was de laatste textielfabriek in Tilburg die zijn deuren moest sluiten. Rialto Vastgoedontwikkeling ontwikkelde de oude dekenfabriek AaBe vervolgens in 2014 tot een modern winkelcentrum.

Lees meer
logo

Haalbaarheidsstudie zonneweide

Gemeentelijk

De gemeente Bernheze heeft Groene Groei een haalbaarheidsstudie laten uitvoeren voor de realisatie van een zonneweide. De uitkomst is positief en krijgt mogelijk in de toekomst een vervolg!

Lees meer
logo

Johan Frenken gaat over Big Power in Laarbeek

GemeentelijkCommercieel

Johan Frenken gaat over het project Big Power in Laarbeek. Bij dit project krijgt een grote varkensstal zonnepanelen en kunnen belangstellenden daar aandelen in kopen.

Lees meer
logo

Frank van Hal verduurzaamt sportclubs in Bernheze

GemeentelijkBedrijventerrein Tijvoort

Frank van Hal schrijft een plan van aanpak om sportclubs in de gemeente Bernheze te verduurzamen. In dit plan van aanpak motiveert en activeert hij sportclubs en kijkt hij van quick wins tot uitgebreide verbetermaatregelen. De beoogde doelen worden gerealiseerd door middel van Esco’s, Crouwdfunding, Revolving funds en/of Subsidies.

Lees meer
logo

Ontwikkeling afwegingskader zonne-energie Bernheze

Gemeentelijk

De opgave voor een gemeente om te verduurzamen is groot. Zo heeft de gemeente Bernheze als doel om in 2030 een energieneutrale gemeente te zijn. In opdracht van de gemeente Bernheze ontwikkelde Groene Groei BV een afwegingskader zonne-energie, welke nu en in de toekomst gebruikt kan worden om gronden op elkaar te wegen. Een belangrijk instrument in de verduurzaming van elke gemeente.

Lees meer
logo

E-comfortscan Zuidoost Brabant

Gemeentelijk

De E-comfort scan is een nieuwe vorm van advies voor particuliere woningeigenaren in Zuidoost-Brabant. Deze nieuwe vorm van advies is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen energie- experts, makelaars en de Rabobank. Groene Groei BV heeft bijdragen aan de ontwikkeling, zoals inhoudelijk als qua proces, en uitvoer van de e-comfortscans.

Lees meer
logo

Zon Op Bedrijven Bernheze

GemeentelijkCommercieel

Het project Zon op Bedrijven Bernheze is een project waarmee Groene Groei BV bedrijven begeleidt naar zonne-energie op basis van subsidie duurzame energie. Vanuit een bijeenkomst vanuit de gemeente en bedrijvenverenigingen werden bedrijven met een grootverbruiksaansluiting in de gelegenheid gesteld om deel te nemen. Naast een eigen investering droeg de gemeente bij in de deel van de projectkosten.

Lees meer
logo

Duurzaamheidsagenda Bernheze 2017-2020

Gemeentelijk

Groene Groei Schrijft een Duurzaamheidsagenda voor de gemeente Bernheze. Hierin staat beschreven hoe gemeente Bernheze een energie neutrale gemeente kan worden. In deze projectenbundel zijn onder andere opgenomen: een zonneweideproject, deelname aan project Zon op Bedrijven een gasloze nieuwbouwwijk en de introductie van elektrische deelauto’s.

Lees meer
logo

Brabant woont slim energieloket voor gemeenten

GemeentelijkBedrijventerrein Tijvoort

Brabant Woont Slim wijst de weg naar comfortabeler, voordeliger én groener wonen. In de hele regio werken energiecoöperaties, bedrijven, gemeenten en particulieren onder Brabant Woont Slim samen om de grootste opdracht van de 21e eeuw te realiseren. Samen brengen we een gedragsverandering op gang in deze regio. Elke duurzame stap is er een!

Lees meer