Beleid

Wij helpen uw gemeente op weg met het duurzaamheidsbeleid

Met onze kennis en ervaring helpen wij uw duurzaamheidsplan op te stellen
Wilt u koploper worden op het gebied van een duurzame gemeente? Duurzaamheid zit in onze haarvaten. Daarom zijn wij een goede partij om  u te helpen bij een duurzaamheidsvisie en concrete uitvoeringsagenda.

Dit hebben wij inmiddels voor diverse gemeenten gedaan. Waarom zou uw gemeente het wiel opnieuw moeten uitvinden, als wij u vakkundig kunnen helpen bij het opstellen van uw duurzame beleidsplan?

We kijken daarbij specifiek naar de mogelijkheden binnen de gemeente en adviseren aan de hand daarvan specifieke maatregelen.

Graag maken we kennis met u.

Duurzaamheidsagenda gemeenten

De aanpak van Groene Groei BV is gericht op het betrekken van de actieve samenleving. Via slimme communicatie en werksessies met diverse belanghebbenden bouwen we samen met de gemeenschap aan een gedeelte visie en grote betrokkenheid. Hoewel er veel ruimte is voor creativiteit, maken we altijd werk van de concrete vertaling naar een haalbare en met succes in de praktijk te brengen uitvoeringsagenda. Met per project duidelijk rollen benoemd en eigenaarschap. De tijd van praten is immers voorbij, het is nu tijd voor concrete actie met resultaat. Benieuwd naar onze aanpak? Wij maken graag met u kennis!


Duurzame beleidsadvisering