Gemeenten

Uw gemeente energieneutraal in 2050

Groene Groei realiseert uw doelstellingen


De gemeenten staan voor grote uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. De energietransitie wordt steeds meer merkbaar en voelbaar. Inwoners en bedrijven binnen gemeenten hebben in toenemende mate vragen over de warmtetransitie, energiebesparingsaanpak of financiering van duurzame maatregelen.


Heeft uw gemeente een heldere doelstelling? Hoe betrekt u inwoners en bedrijven om vanuit draagvlak de handschoen op te pakken? Vanuit welke visie brengt u uw opgave in praktijk? Hoe monitort u de voortgang en stuurt u bij?


Groene Groei kan u helpen bij deze interessante en uitdagende opgave. Dat doen we momenteel al voor meer dan 20 gemeenten zoals onder andere gemeente ‘s-Hertogenbosch, Oss, Breda & Tilburg.

Neem contact met ons op

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.

Onze opdrachtgevers

Brabant Woont Slim

Het energieloket Brabant Woont Slim is door Groene Groei opgezet. Groene Groei beheert zowel het CRM als het CMS- systeem van het energieloket. Daarnaast verzorgt Groene Groei de communicatie, de adviesproducten, de backoffice en de evenementen van Brabant Woont Slim. 

Gemeente Oss

Voor gemeente Oss heeft Groene Groei in 2020 en 2021 de RRE-regeling verzorgt. Dat is gerealiseerd door onder andere een webshop op te zetten, campagne te voeren en evenementen te organiseren. Daarnaast verzorgt Groene Groei de energieadviezen voor gemeente Oss. Gemeente Oss is ook aangesloten bij het energieloket Brabant Woont Slim.

Gemeente 's-Hertogenbosch

Voor gemeente 's-Hertogenbosch heeft Groene Groei in 2020 en 2021 de RRE-regeling verzorgt. Dat is gerealiseerd door onder andere een webshop op te zetten, campagne te voeren en evenementen te organiseren. Gemeente 's-Hertogenbosch is ook aangesloten bij het energieloket Brabant Woont Slim.

Gemeente Breda

Voor gemeente Breda heeft Groene Groei in 2020 en 2021 de RRE-regeling verzorgt. Dat is gerealiseerd door onder andere een webshop op te zetten en campagne te voeren. Daarnaast verzorgt Groene Groei de eerstelijns vragen voor het energieloket van gemeente Breda

Gemeente Bernheze

Voor gemeente Bernheze heeft Groene Groei in 2020 en 2021 de RRE-regeling verzorgt. Dat is gerealiseerd door onder andere een webshop op te zetten, campagne te voeren en evenementen te organiseren. Daarnaast verzorgt Groene Groei de energieadviezen voor gemeente Bernheze. Ook levert Groene Groei input op allerlei duurzame projecten zoals het project energiearmoede. Gemeente Bernheze is ook aangesloten bij het energieloket, Brabant Woont Slim, wat Groene Groei beheert.

Gemeente Uden

Voor gemeente Uden heeft Groene Groei in 2020 en 2021 de RRE-regeling verzorgt. Dat is gerealiseerd door onder andere een webshop op te zetten, campagne te voeren en evenementen te organiseren. Gemeente Uden is ook aangesloten bij het energieloket Brabant Woont Slim. Daarnaast zet Groene Groei zich ook in voor het verduurzamen van wijken in gemeente Uden. Dat doet Groene Groei door de inzet van het Duurzaam Woonplan

Gemeente Maastricht

Voor gemeente Maastricht heeft Groene Groei een VVE Bouwloket opgezet waar VVE's (of inwoners daarvan) terecht kunnen met vragen. Op het VVE bouwloket staan allerlei tips en informatie over de verschillende fasen en stappen in dit proces. Ook kunnen inwoners zich inschrijven voor verschillende activiteiten.

Gemeente Meierijstad

Voor gemeente Meierijstad heeft Groene Groei in 2020 en 2021 de RRE-regeling verzorgt. Dat is gerealiseerd door onder andere een webshop op te zetten, campagne te voeren en evenementen te organiseren. Daarnaast verzorgt Groene Groei de energieadviezen voor gemeente Meierijstad. Gemeente Meierijstad is ook aangesloten bij het energieloket Brabant Woont Slim.

Gemeente Tilburg

Voor gemeente Tilburg heeft Groene Groei in samenwerking met partners een bedrijventerreinenaanpak opgezet. Ondernemers van bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg kunnen bij Groene Groei terecht voor een energieadvies op maat.

Gemeente Landerd

Voor gemeente Landerd heeft Groene Groei in 2020 en 2021 de RRE-regeling verzorgt. Dat is gerealiseerd door onder andere een webshop op te zetten, campagne te voeren en evenementen te organiseren. Gemeente Landerd is ook aangesloten bij het energieloket Brabant Woont Slim. Daarnaast zet Groene Groei zich ook in voor het verduurzamen van wijken in gemeente Landerd. Dat doet Groene Groei door de inzet van het Duurzaam Woonplan

Gemeente Cuijk

Voor gemeente Cuijk heeft Groene Groei in 2020 en 2021 de RRE-regeling verzorgt. Dat is gerealiseerd door onder andere een webshop op te zetten, campagne te voeren en evenementen te organiseren. Daarnaast verzorgt Groene Groei de energieadviezen voor gemeente Cuijk. Gemeente Cuijk is ook aangesloten bij het energieloket Brabant Woont Slim.

Gemeente Boxmeer

Voor gemeente Boxmeer heeft Groene Groei diverse inwonersverhalen geschreven. Daarnaast verzorgt Groene Groei de adviesproducten voor gemeente Boxmeer. Boxmeer is bovendien aangesloten bij het energieloket, Brabant Woont Slim, wat Groene Groei beheert.

Onze projecten

logo

NIP samenwerking

Gemeentelijk

28 augustus 2023
Met het Nationaal Isolatie Programma (NIP) worden slecht geïsoleerde woningen aangepakt.

Lees meer
logo

Het Nationaal Isolatie Programma

Gemeentelijk

07 augustus 2023
Met het Nationaal Isolatie Programma (NIP) worden slecht geïsoleerde woningen aangepakt.

Lees meer
logo

Aankondiging Tiny Shows

Gemeentelijk

15 mei 2023
Ieder jaar verzorgt Groene Groei voor meerdere gemeentes Tiny Shows. Ook dit jaar staat het Tiny House weer klaar om de show te stelen.

Lees meer