Gemeente

Uw gemeente energieneutraal in 2030?

Groene Groei realiseert uw doelstellingen

De gemeenten staan voor grote uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Heeft u een heldere doelstelling? Hoe betrekt u inwoners en bedrijven om vanuit draagvlak de handschoen op te pakken? Vanuit welke visie brengt u uw opgave in praktijk? Hoe monitort u de voortgang en stuurt u bij? Groene Groei BV kan u helpen bij deze interessante en uitdagende opgave. We hebben veel ervaring en kennis in huis. We kijken specifiek naar uw mogelijkheden en brengen kritisch in kaart welke maatregelen haalbaar zijn om de doelstellingen van uw gemeente te behalen. We ondersteunen in de uitvoering en leveren monitoringtools om het effect van uw beleid te kunnen meten. We denken hierin graag met u mee!

Nieuws

logo

Bernheze stimuleert ontwikkeling zonneweides

Gemeentelijk

20 maart 2018
In opdracht van de gemeente Bernheze heeft Groene Groei BV een haalbaarheidsstudie opgesteld voor de mogelijkheid van een zonneweide op eigen grond, maar ook op een dak van een agrariër.

Klik hier
logo

Rijksoverheid zoekt innovaties voor energieneutrale sportaccommodaties

Maatschappelijk

20 maart 2018
Met de innovation challenge ‘Energieneutrale Sportaccommodaties’ zoekt het ministerie van ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vooruitstrevende en innovatieve ideeën rond energiebesparing en -opwekking.

Lees meer
logo

Duurzaamheidsagenda Loon op Zand

Gemeentelijk

20 maart 2018
De gemeente Loon op Zand wil vaart maken met haar duurzame beleid en schakelt Groene Groei in om dit te bereiken.

Lees meer
logo

Druk op bedrijven neemt toe om duurzamer beleid te voeren

Commercieel

20 maart 2018
Een nieuwe internationale enquête van DNV GL, internationaal dienstverlener op het gebied van kwaliteitsborging en risicomanagement, toont de groeiende kloof tussen beginners en leiders bij het beheren van duurzame leveringsketens.

Lees meer
Meer nieuws