Uitvoering

Wij regelen uw verduurzaming, van stappenplan tot realisatie

Laat ons u helpen met de verbouwing


Het uitvoeren van een duurzame verbouwing in soms complex en stressvol. Waar moet u op letten, hoe zorgt u dat uw bedrijfsvoering door kan? Laat ons u helpen. Samen met onze betrouwbare partijen realiseren wij de verduurzaming, van plan tot uitvoering! We kunnen u helpen met het vergelijken van verschillende offertes en we kunnen u helpen met het kiezen van de aanbieder die het beste bij u past. We houden het verloop van de uitvoering goed in de gaten. En helpen u met advies waar nodig.

Collectieve aanpak

Als gemeente of woningbouwcorporatie bent u waarschijnlijk druk bezig uw wijken en buurten voor te bereiden op een aardgasvrij Nederland. Een goede voorlichting van bewoners is daarbij een belangrijke eerste stap. Maar hoe informeert u bewoners effectief over de toekomstige warmtevoorziening? En hoe stimuleert u hen om vervolgens aan de slag te gaan? Wij verzorgen wijkuitvoeringsaanpakken, inkoopacties en ondersteunen bij gespikkeld bezit trajecten.


Lees meer

Uitgevoerde projecten

logo

SDE+ project Best Wool Carpets

Commercieel

Op het dak van Best Wool Carpets zijn 1000 ultramoderne dunne film zonnepanelen geïnstalleerd. Het bedrijf was hiermee in 2016 de grootste productielocatie van zonne-energie in Best en omgeving. Er wordt evenveel stroom geproduceerd als het bedrijf zelf nodig heeft.

Lees meer
logo

SDE+ en Businesscase United Consumers

Commercieel

Groene Groei heeft voor UnitedConsumers een maatwerk businesscase uitgewerkt. Er is een totaal advies gegeven op het het gebied van zonnepanelen voor op het pand. Op basis van het verbruik en de wensen van de klant is een subsidie aanvraag voorbereid en ingediend. En met succes! Het bedrijf uit Eindhoven geniet de komende 15 jaar van een bijdrage van de overheid en profiteert van een goed rendement.

Lees meer
logo

Zon Op Bedrijven Bernheze

CommercieelGemeentelijk

Het project Zon op Bedrijven Bernheze is een project waarmee Groene Groei BV bedrijven begeleidt naar zonne-energie op basis van subsidie duurzame energie. Vanuit een bijeenkomst vanuit de gemeente en bedrijvenverenigingen werden bedrijven met een grootverbruiksaansluiting in de gelegenheid gesteld om deel te nemen. Naast een eigen investering droeg de gemeente bij in de deel van de projectkosten.

Lees meer
Alle projecten