Offerte

Niet voldoende budget? Wij regelen het!

Hulp bij offertes en financiering van uw duurzame verbouwing


Wij informeren u over eventuele subsidies en regelingen die voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn. Wij bieden hulp bij offertes zodat u een betere keuze kunt maken uit het grote aanbod in de markt. U wilt immers ook in de toekomst een goed werkende oplossing. Deze hulp bij offertes is overigens niet gratis. Hiervoor schakelen wij een van onze adviseurs in.

We werken samen met verschillende partners die financieringen verstrekken, zodat u zich geen zorgen hoeft de maken over de kosten. Voor u telt immers de lagere maandlasten. De maatregelen verdienen zichzelf grotendeels of geheel terug. En daar hoeft u helemaal niets voor te doen.

Groene Groei Offertebegeleiding

Iedere offerte is anders. Offertes kunnen ontzettend uiteenlopen. Laat uw offerte checken door onze specialisten, die precies weten welke offerte het beste bij u past!


Vraag offertebegeleiding aan!

Bel, mail of bezoek ons!


Telefoonnummer: 085 – 041 04 10
E-mailadres: info@groenegroei.nl

Groene Groei
Veemarktkade 8, 5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Groene Groei zit gevestigd in de Gruyterfabriek in ‘s-Hertogenbosch, waar wij een kantoorpand hebben. Uiteraard bent u van harte welkom om langs te komen op ons kantoor. Daarvoor kunt u een afspraak met ons maken! U kunt ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen of het contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.