Advies

Met ons maatwerkadvies zit u altijd goed

Wij adviseren in duurzame maatregelen specifiek voor uw bedrijf


Er zijn vele mogelijkheden als het aankomt op verduurzaming, maar niet alle maatregelen zijn altijd voor iedereen geschikt. Wij helpen u met de keuze welke maatregelen het beste bij uw ambitie en de situatie van uw bedrijf passen. Van zonnepanelen tot integrale warmte-oplossingen. Rekening houdend met uw portemonnee en bedrijfsontwikkeling.

Daarnaast houden we in ons advies rekening met eventuele regels en eisen van het pand. En zoeken we met u naar subsidiemogelijkheden en andere vormen van financiering. Dat maakt ons advies maatwerk!

Meter Check

Bespaarcheck gerelateerd aan uw aansluiting(en) en energiecontracten: Hoe hoog is uw sluipverbruik, heeft u mogelijk een te grote energieaansluiting en dus te hoge lasten? Bevatten uw facturen mogelijk fouten? Met de Meter Check start u route naar besparing en een duurzame bedrijfsvoering.


Lees meer

Leveren adviestools

Bij Groene Groei hebben wij hoogstaande adviesproducten en kundige adviseurs. Daardoor kunnen wij inwoners of bedrijven gegarandeerd van kwalitatief advies voorzien. Dat geeft de inwoners of bedrijven de mogelijkheid om écht stappen te kunnen maken bij het verduurzamen van hun woning of bedrijf.


Lees meer