Aanbieders

Maak kennis met onze commercieel vastgoed experts!

logo

Kuijpers

CommercieelAlle sectorenGemeentelijk

Kuijpers ontwerpt, bouwt én onderhoudt technische installaties in gebouwen en industrie. Met dit complete concept dragen we bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Dankzij ons totaalconcept en verschillende specialismen in huis kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt.

Lees meer
logo

Hoppenbrouwers

CommercieelGemeentelijk

Hoppenbrouwers bestaat sinds 1918. Begonnen als winkeltje in benzine en als taxibedrijf is het vandaag de dag een modern installatiebedrijf met ruim 900 medewerkers. We hebben ervaring in veel branches en ieder team heeft daarin zijn eigen specialisme. We beheersen de technieken en werken volgens de laatste regelgeving. Met 100 jaar ervaring, onze veelzijdigheid, expertise en vakmanschap zijn wij dé partner voor u!

Lees meer
logo

Ovvia

CommercieelGemeentelijk

Europa wil in 2050 een CO2-arme samenleving. Het huidige besparingstempo ligt echter te laag. Daarom is het van belang om verder te kijken: naar een geïntegreerde aanpak, een totaalconcept voor de verduurzaming van uw gebouwen. Maar hoe pakt u dit aan? Wij helpen u!

Lees meer
logo

OPPLE Lighting B.V.

CommercieelAlle sectorenGemeentelijk

OPPLE Lighting levert LED-verlichting van goede kwaliteit, direct vanuit Europse voorraad. Gesteund door een lokaal, ervaren verkoopteam kunt u bij OPPLE Lighting terecht voor innovatieve LED producten, tegen een betaalbare prijs. We combineren eenvoudigweg het beste van twee werelden.

Lees meer
logo

Volgroen

CommercieelAlle sectoren

Het financieren bij bedrijven van projecten waarmee die bedrijven duurzaam energie opwekken of energie besparen. In het verlengde hiervan het financieren van circulaire verlichting, het leveren van licht en warmte als een dienst en de verhuur van genoemde projecten.

Lees meer
logo

Isolatie.com

CommercieelAlle sectoren

Isolatie.com is een snel groeiend, modern en servicegericht bedrijf dat haar focus richt op het beheersbaar maken van uw binnenklimaat. Isolatie.com sluit naadloos aan bij het verantwoord maatschappelijk wonen en ondernemen. Wonen en werken in een energiebesparende omgeving is vriendelijk voor het milieu, bespaart 30% op uw energiekosten en voorkomt geluidoverlast.

Lees meer
logo

AVALITE Duurzame Verlichting

CommercieelAlle sectoren

Avalite levert professionele led verlichting voor de kritische gebruiker. Armaturen van Europese top fabrikanten die zich onderscheiden op prestaties, uitstraling, én prijs. Producten met veelal een levensduur van meer dan 100.000 branduren en tot 10 jaar standaard productgarantie. Avalite is importeur van de merken Cree, Ghisamestieri en Prilux.

Lees meer
logo

Autarco

CommercieelAlle sectoren

Autarco is een producent van complete zonnestroom systemen met unieke verzekerde kWh-garantie. Hierdoor heeft u de zekerheid bij van het verduurzamen van uw commercieel of maatschappelijk vastgoed dat uw investering gaat renderen en heeft uw (huis)installateur een partner waarop ze kunnen bouwen.

Lees meer
logo

YES Energie

CommercieelAlle sectoren

Welkom bij de specialist in het terugvorderen van teveel betaalde energiekosten en besparen op vastrecht. Tevens bekwaam in monitoring en beheer van uw energiecontracten.

Lees meer