Commercieel

Waar organisaties de winst van duurzaamheid plukken

Uw organisatie energieneutraal!


Uw bedrijf loopt op rolletjes! Maar onderneemt u al energieneutraal? Wilt u bedrijfskosten verlagen, uw duurzaam imago verbeteren en klaar zzijn voor de toekomst?

Groene Groei helpt ondernemers om de juiste maatregelen te nemen, zodat we met zijn allen bijdragen aan de klimaatdoelstellingen: Ondernemend Nederland in 2050 energieneutraal!

Dat betekent dat alle ondernemers stappen moeten zetten richting duurzaamheid. Groene Groei begrijpt dat ondernemers het druk hebben, en daarom ondersteunen we u in de route naar duurzaamheid. We adviseren u over maatregelen die voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn, en kijken specifiek mee naar de situatie van uw organisatie. Daarnaast helpen we u om de maatregelen te realiseren, en u hoeft daar zelf bijna niets voor te doen!
logo

Groene Groei helpt gemeente Bernheze energiearmoede tegen te gaan

CommercieelGemeentelijk

11 februari 2022
Via het project ‘Aan de slag met positieve energie’ worden huiseigenaren in Bernheze met een laag inkomen ondersteunt bij het verduurzamen van hun woning. Het betreft woningeigenaren die meer dan 10 procent van hun inkomen kwijt zijn aan energielasten.

Lees meer
logo

Tegoedbonactie Landerd & Uden met groot succes afgerond

CommercieelGemeentelijk

10 februari 2022
In de week van 8 november ging de tegoedbonactie voor huurders in voormalig gemeenten Landerd en Uden (nu Maashorst) van start via het energieloket Brabant Woont Slim. Groene Groei mocht deze actie als uitvoerder van het energieloket Brabant Woont Slim organiseren & coördineren.

Lees meer
logo

Groene Groei weet raad met verduurzamen gespikkeld bezit!

CommercieelGemeentelijk

23 december 2021
Woningcorporatie Joost verduurzaamt en renoveert momenteel 89 huurwoningen in een woonblok van 100 woningen in de wijk Burgemeester Molenaarhoeven in Rosmalen. De 11 eigenaren van de koopwoningen, voormalig bezit van Joost, is gelegenheid geboden om deel te nemen aan onderdelen van het project, zoals de dakrenovatie. Het meekrijgen van dit gespikkeld bezit bij grootschalige renovatie van huurwoningen is uitdagend. Toch is het bij dit project gelukt een groot deel van de kopers (64%) mee te krijgen. Wat zijn de succesfactoren?

Lees meer