Commercieel

Waar organisaties de winst van duurzaamheid plukken

Uw organisatie energieneutraal!


Uw bedrijf loopt op rolletjes! Maar onderneemt u al energieneutraal? Wilt u bedrijfskosten verlagen, uw duurzaam imago verbeteren en klaar zzijn voor de toekomst?

Groene Groei helpt ondernemers om de juiste maatregelen te nemen, zodat we met zijn allen bijdragen aan de klimaatdoelstellingen: Ondernemend Nederland in 2050 energieneutraal!

Dat betekent dat alle ondernemers stappen moeten zetten richting duurzaamheid. Groene Groei begrijpt dat ondernemers het druk hebben, en daarom ondersteunen we u in de route naar duurzaamheid. We adviseren u over maatregelen die voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn, en kijken specifiek mee naar de situatie van uw organisatie. Daarnaast helpen we u om de maatregelen te realiseren, en u hoeft daar zelf bijna niets voor te doen!
logo

Lezing Groene Groei op het Energiefestival. Kom jij ook?

CommercieelGemeentelijk

21 september 2022
Op donderdag 20 oktober 2022 zal het Energiefestival plaatsvinden in het 1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch. Groene Groei mag in ronde 5 (15.15-16.00) vertellen over de gespikkeld bezit aanpak die zij samen met Fiks Mens en Wonen bedacht hebben.

Lees meer
logo

Groene Groei faciliteert tegoedbonacties huurders in gemeente Land van Cuijk

CommercieelGemeentelijk

18 augustus 2022
Groene Groei faciliteert in zowel gemeente Land van Cuijk vanaf 1 oktober een tegoedbonactie voor huurders.

Lees meer
logo

De kleine maatregelenscan van Groene Groei

CommercieelGemeentelijk

23 juni 2022
Groene Groei voert bij bewoners kleine maatregelenscans uit. Om de bewoners optimaal te kunnen bedienen loopt er momenteel een onderzoek. In dit artikel nemen we u mee in wat de kleine maatregelenscan inhoudt, hoe het is ontstaan, voor wie de scan interessant is en waarom. 

Lees meer