Commercieel

Waar organisaties de winst van duurzaamheid plukken

Uw organisatie energieneutraal!


Uw bedrijf loopt op rolletjes! Maar onderneemt u al energieneutraal? Wilt u bedrijfskosten verlagen, uw duurzaam imago verbeteren en klaar zzijn voor de toekomst?

Groene Groei helpt ondernemers om de juiste maatregelen te nemen, zodat we met zijn allen bijdragen aan de klimaatdoelstellingen: Ondernemend Nederland in 2050 energieneutraal!

Dat betekent dat alle ondernemers stappen moeten zetten richting duurzaamheid. Groene Groei begrijpt dat ondernemers het druk hebben, en daarom ondersteunen we u in de route naar duurzaamheid. We adviseren u over maatregelen die voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn, en kijken specifiek mee naar de situatie van uw organisatie. Daarnaast helpen we u om de maatregelen te realiseren, en u hoeft daar zelf bijna niets voor te doen!
logo

Groene groei is live met Duurzaam Wonen Advies!

CommercieelGemeentelijk

30 april 2021
Groene Groei is live met een nieuw verduurzamingsadvies. Voor het energieloket Brabant Woont Slim heeft Groene Groei de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw duurzaamheidsadvies voor inwoners. En dat is gelukt, onder de naam: Duurzaam Wonen Advies.

Lees meer
logo

Groene Groei organiseert tegoedbonactie gemeente Breda

CommercieelGemeentelijk

12 februari 2021
In februari konden woningeigenaren in gemeente Breda een tegoedbon van 45 euro aanvragen waarmee gratis energiebesparende producten aangeschaft kunnen worden. Met deze bon konden woningeigenaren hun woning een stukje energiezuiniger maken.

Lees meer
logo

Duurzame samenwerking voor energiebesparing

CommercieelGemeentelijk

07 januari 2021
Eén energieloket voor 15 gemeenten, maar met ieder een eigen webshop, eigen mailingen en tegoedbonnen: hoe zorg je dan voor een vlekkeloze uitvoering? Groene Groei koos voor Sidekix en had er geen moment spijt van. Directeur Ralf Klop van Groene Groei en account manager Niall McColm van Sidekix lichten het toe.

Lees meer