Commercieel

Waar organisaties de winst van duurzaamheid plukken

Uw organisatie energieneutraal!

Uw bedrijf loopt op rolletjes! Maar onderneemt u al energieneutraal? Wilt u bedrijfskosten verlagen, uw duurzaam imago verbeteren en klaar zzijn voor de toekomst?

Groene Groei helpt ondernemers om de juiste maatregelen te nemen, zodat we met zijn allen bijdragen aan de klimaatdoelstellingen: Ondernemend Nederland in 2050 energieneutraal!

Dat betekent dat alle ondernemers stappen moeten zetten richting duurzaamheid. Groene Groei begrijpt dat ondernemers het druk hebben, en daarom ondersteunen we u in de route naar duurzaamheid. We adviseren u over maatregelen die voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn, en kijken specifiek mee naar de situatie van uw organisatie. Daarnaast helpen we u om de maatregelen te realiseren, en u hoeft daar zelf bijna niets voor te doen!

Nieuws

logo

SDE Project Best Wool Carpets

Commercieel

20 maart 2018
De businesscase van Best Wool Carpets, die met de hulp van Groene Groei een CO2 reductie van 60.500 kg CO2 per jaar realiseerde.

Lees meer
logo

Druk op bedrijven neemt toe om duurzamer beleid te voeren

Commercieel

20 maart 2018
Een nieuwe internationale enquête van DNV GL, internationaal dienstverlener op het gebied van kwaliteitsborging en risicomanagement, toont de groeiende kloof tussen beginners en leiders bij het beheren van duurzame leveringsketens.

Lees meer
logo

Verbrede snelweg A6 voorziet jaar eerder via zonnepanelen in eigen energiebehoefte

CommercieelGemeentelijkMaatschappelijk

20 maart 2018
De A6 wordt over een lengte van ruim 13 kilometer verbreed naar 4 rijstroken per rijrichting en voorziet door middel van zonnepanelen in zijn eigen energiebehoefte.

Lees meer
Meer nieuws
logo

Niet eerder vertoonde maatregelen nodig om opwarming aarde te beperken tot 1,5 graad

CommercieelGemeentelijkMaatschappelijk

08 oktober 2018
De opwarming van de aarde moet beperkt blijven tot maximaal 1,5 graad om het risico op droogte, overstromingen, extreme hitte en andere ernstige gevolgen voor honderden miljoenen mensen te beperken.

Lees meer
logo

'Verschil 1,5 en 2 graden opwarming erg groot, zeker voor Nederland'

CommercieelGemeentelijkMaatschappelijk

08 oktober 2018
Het lijkt verwaarloosbaar, een halve graad, maar er zijn zeer grote verschillen tussen een wereldwijde opwarming van 1,5 en 2 graden. Dat zal de conclusie worden van een belangrijk VN-rapport, waar deze week overeenstemming over moet worden bereikt.

Lees meer
logo

Veel bedrijven missen kennis en tijd voor verduurzaming

Commercieel

14 augustus 2018
Ruim de helft van de Nederlandse bedrijven is actief met verduurzaming, maar kennis en tijd schieten vaak tekort. Dit blijkt uit een onderzoek dat GFK in opdracht van ABN AMRO Commercial Banking heeft verricht onder 349 Nederlandse bedrijven.

Lees meer