Verhalen

Bekijk hier onze verhalen over vastgoed op bedrijventerreinen

logo

Goodyear Nederland over de Green Deal op bedrijventerrein Kraaiven

Bedrijventerreinen

In het kader van de Green Deal en het verduurzamings-advies wat Groene Groei geeft, vinden we het hoog tijd om wat vragen te stellen over de ervaringen hiermee bij bedrijven. Zo zijn we te gast bij Goodyear Nederland op bedrijventerrein Kraaiven. Goodyear produceert in Tilburg vliegtuigbanden. Bij het aanmelden voor mijn interview, is mij meteen één ding heel duidelijk, veiligheid staat binnen dit bedrijf voorop. Met een veiligheidsbril en oranje hesje word ik onthaald door Bart Donders. Bart is environment health safety coördinator bij Goodyear Tilburg.

Lees meer
logo

Frank de Bruijn: “Duurzaamheid is leuk, maar circulariteit is veel belangrijker”

Bedrijventerreinen

Eind 2018 werd de Green Deal gesloten, waarin afspraken zijn vastgelegd voor de verduurzaming van de bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg. Frank de Bruijn is projectleider circulariteit op het gebied van reststromen: “Ik laat ondernemers met elkaar kennismaken als goede buur. Daar heb je meer aan dan een verre vriend.”

Lees meer
logo

Nicole van Hoof: “Samen met ondernemers naar een groener bedrijventerrein

Bedrijventerreinen

Eind 2018 werd de Green Deal gesloten, waarin afspraken zijn vastgelegd voor de verduurzaming van de bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg. Nicole van Hoof is projectleidster klimaatadaptatie en biodiversiteit: “Ik wil groene vlekken op de bedrijventerreinen, een fijne omgeving voor de ondernemers en hun werknemers.”

Lees meer
logo

Bob Stevens van Engelhart aan het woord over verduurzaming in zijn bedrijf

Bedrijventerreinen

Engelhart is een familiebedrijf met al ruim 40 jaar ervaring in de branche van traditionele spellen, sportartikelen en speelgoed. Ze voeren artikelen onder eigen label, maar hebben ook agentschappen van verschillende professionele producten op het gebied van darts, outdoor games en (houten) speelgoed. Engelhart is actief bezig met verduurzaming van de organisatie, een goed voorbeeld. Hoog tijd dus om wat vragen te stellen over wat de voordelen zijn van verduurzaming en wat het Engelhart heeft opgeleverd.

Lees meer