Adviseurs

Onze adviseurs staan u graag te woord!

Over onze adviseurs


Met onze onafhankelijke adviseurs hebben wij alle kennis in huis die u nodig heeft! Zij komen graag bij u langs voor een intake. Dit levert u sowieso geld op. Zij staan u graag met raad en daad bij zodat u rustig kunt blijven doen wat u het beste doet; ondernemen!


Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van verduurzaming van ondernemingen, maatschappelijke projecten en gemeenten. Alle adviseurs hebben een eigen adviespraktijk en dus gerichte kennis en ervaring in het verduurzamen van het bedrijfsleven. Zo staat er altijd een vakexpert voor u klaar die precies bij u past en die u vakkundig kan helpen bij het verduurzamen van uw organisatie. Onze adviseurs stellen zich graag aan u voor!

logo

Arjan Broers

Bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg

Drijvende kracht en oprichter van het bureau is Arjan Broers, die als consultant kan bogen op een jarenlange ervaring op het gebied van advisering rondom gebouwinstallaties en energieprestatie.

Lees meer
logo

Bert ten Haaf

Bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg

De senior consultants van Soltronergy bieden onafhankelijke en deskundige begeleiding bij grote verduurzamingsprojecten, van idee tot en met de nazorg.

Lees meer
logo

Hein Jacobs

Bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg

Ervaren zelfstandige en onafhankelijke energieadviseur voor de zakelijke markt. EPA-U gecertificeerd en actief lid van de landelijke vereniging FedEC (Federatie Energie Consultants).

Lees meer
logo

Ruud Megens

Bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg

Mijn naam is Ruud Megens en ik begeleid mensen in stappen naar nul op de meter (NOM). Ik geef een persoonlijk advies op maat en werk voornamelijk in de regio Brabant.

Lees meer