Aanbieders

Ontmoet onze aanbieders!

Over onze aanbieders


Onze aanbieders zijn stuk voor stuk betrouwbare A-merk partners, waar u op kunt vertrouwen en bouwen. Zij hebben kennis, expertise en jarenlange ervaring in het vak en kunnen u daarom optimaal helpen een energiezuinige onderneming te worden!


We helpen u graag een partner uit te kiezen die past bij uw vraag! Maak alvast kennis met onze aanbieders, ze stellen zich graag aan u voor!

logo

Aarde.nl

Alle sectorenBedrijventerreinen Kraaiven en VossenbergCommercieel

Aarde.nl is een bedrijf met veel ervaring in de duurzame energie techniek. Doordat onze medewerkers al vele jaren in deze markt werkzaam zijn herkennen wij de knelpunten bij installatie van deze systemen. Ons doel is om de energiekosten van onze relaties te verlagen.

Lees meer
logo

Kuijpers

Alle sectorenBedrijventerrein TijvoortCommercieelGemeentelijk

Kuijpers ontwerpt, bouwt én onderhoudt technische installaties in gebouwen en industrie. Met dit complete concept dragen we bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Dankzij ons totaalconcept en verschillende specialismen in huis kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt.

Lees meer
logo

Hoppenbrouwers

Alle sectorenBedrijventerrein TijvoortCommercieelGemeentelijk

Hoppenbrouwers bestaat sinds 1918. Begonnen als winkeltje in benzine en als taxibedrijf is het vandaag de dag een modern installatiebedrijf met ruim 900 medewerkers. We hebben ervaring in veel branches en ieder team heeft daarin zijn eigen specialisme. We beheersen de technieken en werken volgens de laatste regelgeving. Met 100 jaar ervaring, onze veelzijdigheid, expertise en vakmanschap zijn wij dé partner voor u!

Lees meer
logo

Ovvia

Alle sectorenBedrijventerrein TijvoortCommercieelGemeentelijk

Europa wil in 2050 een CO2-arme samenleving. Het huidige besparingstempo ligt echter te laag. Daarom is het van belang om verder te kijken: naar een geïntegreerde aanpak, een totaalconcept voor de verduurzaming van uw gebouwen. Maar hoe pakt u dit aan? Wij helpen u!

Lees meer
logo

OPPLE Lighting B.V.

Alle sectorenBedrijventerrein TijvoortCommercieelGemeentelijk

OPPLE Lighting levert LED-verlichting van goede kwaliteit, direct vanuit Europse voorraad. Gesteund door een lokaal, ervaren verkoopteam kunt u bij OPPLE Lighting terecht voor innovatieve LED producten, tegen een betaalbare prijs. We combineren eenvoudigweg het beste van twee werelden.

Lees meer
logo

Klictix

Alle sectorenBedrijventerrein Tijvoort

Klictix maakt het voor iedereen mogelijk in een duurzame en gezonde omgeving te wonen, leren en werken. Klictix specialiseert zich in het verbeteren van gebouwprestaties door het meten van energieverbruik en binnenklimaat.

Lees meer
logo

Volgroen

Alle sectorenCommercieel

Het financieren bij bedrijven van projecten waarmee die bedrijven duurzaam energie opwekken of energie besparen. In het verlengde hiervan het financieren van circulaire verlichting, het leveren van licht en warmte als een dienst en de verhuur van genoemde projecten.

Lees meer
logo

Isolatie.com

Alle sectorenCommercieel

Isolatie.com is een snel groeiend, modern en servicegericht bedrijf dat haar focus richt op het beheersbaar maken van uw binnenklimaat. Isolatie.com sluit naadloos aan bij het verantwoord maatschappelijk wonen en ondernemen. Wonen en werken in een energiebesparende omgeving is vriendelijk voor het milieu, bespaart 30% op uw energiekosten en voorkomt geluidoverlast.

Lees meer
logo

AVALITE Duurzame Verlichting

Alle sectorenCommercieel

Avalite levert professionele led verlichting voor de kritische gebruiker. Armaturen van Europese top fabrikanten die zich onderscheiden op prestaties, uitstraling, én prijs. Producten met veelal een levensduur van meer dan 100.000 branduren en tot 10 jaar standaard productgarantie. Avalite is importeur van de merken Cree, Ghisamestieri en Prilux.

Lees meer
logo

Autarco

Alle sectorenCommercieel

Autarco is een producent van complete zonnestroom systemen met unieke verzekerde kWh-garantie. Hierdoor heeft u de zekerheid bij van het verduurzamen van uw commercieel of maatschappelijk vastgoed dat uw investering gaat renderen en heeft uw (huis)installateur een partner waarop ze kunnen bouwen.

Lees meer
logo

YES Energie

Alle sectorenCommercieel

Welkom bij de specialist in het terugvorderen van teveel betaalde energiekosten en besparen op vastrecht. Tevens bekwaam in monitoring en beheer van uw energiecontracten.

Lees meer