Groene Groei organiseert tegoedbonactie gemeente Breda

CommercieelGemeentelijk

In februari konden woningeigenaren in gemeente Breda een tegoedbon van 45 euro aanvragen waarmee gratis energiebesparende producten aangeschaft kunnen worden. Met deze bon konden woningeigenaren hun woning een stukje energiezuiniger maken. De actie werd door Groene Groei opgezet compleet met webshop, klantvolgsysteem én social media campagne. De bon was te besteden in de webshop van het gemeentelijke energieloket van Breda; Woonwijs Breda.


Greetje Bos, wethouder van de gemeente Breda, zei daar het volgende over: “Deze tegoedbon is bedoeld als aanmoediging vanuit gemeente Breda. Tochtstrippen, ledlampen en waterbesparende douchekoppen zijn mooie, eerste stappen naar meer energiebesparing in de toekomst. Zo kun je heel gemakkelijk je wooncomfort vergroten en je energierekening verlagen. Zo doet iedereen wat in Breda. En wij helpen mensen graag op weg.


Groot succes


De actie was zo’n groot succes dat hij slechts in één dag compleet uitverkocht was. Zo’n 2.500 inwoners uit Breda maakten gebruik van de tegoedbon. Dat de actie zó succesvol zou zijn, was buiten de verwachting maar Groene Groei is trots op het resultaat! de bon voor  kleine maatregelen als tochtstrippen, ledlampen en waterbesparende douchekoppen is een goede eerste stap voor inwoners van de gemeente Breda. De hoop is dat inwoners nu vervolgens gaan kijken hoe ze hun wooncomfort kunnen vergroten en hun energierekening kunnen verlagen.