Groene Groei helpt je met de SDE+ aanvraag!

Bedrijventerreinen Kraaiven en VossenbergCommercieel

Dit voorjaar komt er een extra openstellingsronde van de regeling Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). In totaal is € 2 miljard subsidie beschikbaar, meldt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Deze extra openstellingsronde is qua opzet, techniek en categorieën identiek aan de SDE+-najaarsronde 2019. 


Bedrijven en (non-profit) instellingen die hernieuwbare energie (gaan) produceren, kunnen gebruik maken van de subsidieregeling SDE+. Met de SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. Voor zonnepanelen komen uitsluitend grootverbruik netaansluitingen (groter dan 3x80A) in aanmerking voor SDE+.


Je kan bij Groene Groei terecht voor begeleiding bij aanvraag van de SDE+, wij ontzorgen je totaal. De SDE+ is dit jaar open van 17 maart, 9.00 uur tot 2 april, 17.00 uur.


Bedrijven die we onder andere begeleid hebben bij een SDE+ aanvraag zijn: Van de Rakt Timmerwerken, Van Tilburg Mode en Sport, Machinaal Timmerbedrijf Van Heertum en nog veel meer organisaties. De genoemde bedrijven hebben bij elkaar alleen al subsidie gekregen voor 1400 zonnepanelen!


Ben je ook benieuwd wat SDE+ voor je organisatie kan opleveren? Neem dan contact met ons op!