Groene Groei faciliteert tegoedbonacties huurders in gemeenten Uden & Landerd

CommercieelGemeentelijk

Groene Groei faciliteert in zowel gemeente Uden als in gemeente Landerd (vanaf 1 januari gemeente Maashorst) een tegoedbonactie voor huurders.


In de week van 8 november gingen de tegoedbonacties in beiden gemeenten van start. Huurders kregen een tegoedbon van €50 thuisgestuurd om te besteden aan kleine energiebesparende maatregelen. De brief, gericht aan huurders, wordt ondersteund met een Social media campagne. In de Social media campagne staan korte filmpjes centraal die de voordelen van de kleine energiebesparende maatregelen uitlegt én huurders wijst op de mogelijke besparing in euro’s.


Met het systeem van Groene Groei kan de bon uitgegeven worden bij de aangesloten lokale winkeliers. Zo hebben niet alleen de huurders in de gemeenten voordeel van de tegoedbon maar profiteren lokale ondernemers er ook van. Ralf Klop, directeur Groene Groei zegt daarover: ‘’Bij Groene Groei staat duurzaamheid altijd voorop. Voor ons is duurzaamheid ook dat een actie lokaal landt en wordt uitgegeven. Dan weet je zeker dat de producten van goede kwaliteit zijn, worden huurders goed geholpen en verdienen lokale winkeliers er ook iets aan. Win-win voor iedereen’’.


Van te tegoedbonactie is inmiddels massaal gebruik gemaakt! Het budget van gemeente Landerd is helemaal op en in Uden is 70% al gebruikt. Huurders hebben nog tot en met 21 december om met de tegoedbon hun energiebesparende producten te bestellen. Voor de niet digitaal vaardigen stond het Tiny House van Groene Groei bij de aangesloten winkeliers op 22 en 27 november. Huurders konden op die manier door werknemers van Groene Groei de tegoedbon laten verzilveren en meteen uitgeven in de winkel.