Groene Groei Zonnepanelenadvies

Groene Groei Zonnepanelenadvies

Wilt u weten of zonnepanelen de ideale oplossing zijn voor uw bedrijf? Dan is het zonnepanelenadvies voor u zeer geschikt. Met ons advies brengen wij in kaart wat de zonne-energie u kan opleveren. Onze adviseur komt bij u lang om inzicht te krijgen in de technische mogelijkheden van uw gebouw. Aan de hand van deze inzage krijgt u een rapport waarin een advies wordt gegeven over een succesvolle realisatie van zonnepanelen en het beheer en onderhoud hiervan. Ook brengen wij in beeld van welke financieringsmogelijkheden, subsidies en investeringsaftrekmogelijk u gebruik kunt maken.

Voordelen

  • Gespecialiseerde en technische kennis van zonnepanelen
  • Uitgebreide kennis en ervaring met het realiseren van zonnepanelenprojecten voor bedrijven
  • Beknopt rapport waarin u ziet wat de investering, oplevering en terugverdientijd is
  • Overzicht van de voor u toepasbare subsidies en/of financieringsmogelijkheden

Zonnepanelen Businesscase
Wilt u inzichtelijk hebben of zonnepalen interessant kunnen zijn? Dan kunt u door ons een businesscase laten opstellen. Onze adviseur komt bij u langs voor een intake en bespreekt tijdens dit gesprek uw wensen. Wij ontwikkelen dan een rapport met een voorstel en advies voor uw zonnepanelenproject, of dat nu voor op het dak van uw bedrijf is, een zonneweide project moet zijn of het een onderdeel uit moet maken van een gemeentebeleid. U mag altijd maatwerk van ons ontvangen als het aankomt op een businesscase.

SDE+ Subsidie traject
Ingewikkeld om de financiering rond te krijgen voor uw zonnepanelenproject? Niet met onze hulp! Wij hebben al veel organisaties geholpen om met succes subsidie te verkrijgen. Wij hebben een speciale erkenning als mediator om voor u de Subsidie Duurzame Energie ten behoeve van zonne-energie aan te mogen vragen. Wilt u dat wij uw subsidieaanvraag regelen? Geen probleem, dit doen we graag voor u.

Inschrijven