Leveren adviestools

Bij Groene Groei hebben wij hoogstaande adviesproducten en kundige adviseurs. Daardoor kunnen wij inwoners of bedrijven gegarandeerd van kwalitatief advies voorzien. Dat geeft de inwoners of bedrijven de mogelijkheid om écht stappen te kunnen maken bij het verduurzamen van hun woning of bedrijf.

Groene Groei heeft veel ervaring bij het uitvoeren van de adviezen op grote schaal. Momenteel doen wij dit al voor ruim 15 verschillende gemeenten in Brabant. Onze adviezen sluiten naadloos aan bij een energieloket of een bedrijventerreinenaanpak maar kunnen ook afzonderlijk afgenomen worden. Wij gaan graag met u in gesprek om uitvoering te geven aan de adviezen!

Groene Groei biedt momenteel een aantal soorten adviesvormen aan:

 

Duurzaam Woonplan (voor woningen)

Het Duurzaam Woonplan is een online verduurzamingsadvies op maat waarmee inwoners, door het invullen van vragen, een compleet beeld krijgen van de verduurzamingskansen in hun woning. Het is een digitaal advies waar persoonlijke begeleiding met één muisklik aangevraagd kan worden.

Meer informatie


Duurzaam Wonen Advies (voor woningen)

Het Duurzaam Wonen Advies is een doorontwikkeling op het SlimWonen Advies. Uitgangspunten vormen de ambities en woonwensen van de bewoner. Het Duurzaam Wonen Advies geeft een bewoner inzicht in de stappen die zij kunnen zetten om te besparen op de energiekosten en het verhogen van comfort.

Meer informatie


Spreekuur (voor woningen)

Door middel van spreekuren krijgen inwoners uit uw gemeente de mogelijkheid om ‘live’ een adviseur te spreken bij specifieke vragen die men heeft of ter ondersteuning van hun oriëntatie. Een dergelijk ‘spreekuur’ is voor mensen met een specifieke vraag, of die niet direct behoefte hebben aan een compleet integraal advies.

Meer informatie


Groene Groei Scan (voor bedrijven)

De Groene Groei Scan is een doordachte aanpak waarin we de brede kennis van een energieadviseur trechteren via een gestructureerde werkwijze naar een gestandaardiseerd rapportageformat. Deze heeft als doel een bedrijf bondig, gestructureerd en concreet te vertellen welke stappen een ondernemers als beste kunt zetten om energie te besparen (of op te wekken) binnen het bedrijf.

Meer informatie


Kleine maatregelenscan

De kleine maatregelenscan is een scan waarbij inzichtelijk wordt gemaakt hoe het energieverbruik van bewoners is. Er wordt een periode data uitlezen en deze data wordt verwerkt in een rapport. Omdat het om kleine maatregelen gaat kan dit tijdens het bespreken van het rapport meteen bij de bewoners worden geïmplementeerd.

Meer informatie

Meer weten over onze aanpak?