Groene Groei Snelscan

Groene Groei Snelscan

Met onze energiescan krijgt u meteen inzicht in uw energieverbruik. U krijgt een deskundig advies van onze adviseur over de uitkomsten van de scan, zodat u direct weet welke energiebesparende maatregelen u kunt treffen. We vergelijken uw verbruik met branchegenoten om te zien hoe uw verbruik is ten opzichte van vergelijkbare bedrijven. Dit doen we door uw verbruik te verdelen in verschillende verbruiksclassificaties: licht, ventilatie, airco, verwarming en warm tapwater en overige apparatuur en installaties. Vervolgens ziet u welke erkende maatregelen u moet toepassen voor het Activiteitenbesluit en ziet u meteen wat de bijbehorende terugverdientijden zijn. Wilt u helemaal gasloos en CO2 neutraal ondernemen, dan weet u met welke maatregelen u dat kunt bereiken. Voor maar € 250,- euro weet u precies waar u aan toe bent én heeft u alvast een voorzet voor het Activiteitenbesluit.

Voordelen

  • Inzage in uw energiebalans door een globale inventarisatie van uw pand en energieverbruik.
  • Een lijst met verplichte maatregelen; gekwantificeerd en geven inzicht in investering en terugverdientijd.
  • Een lijst met maatregelen voor de (midden)lange termijn, ook voor gasloos en CO2 neutraal.
  • Overzicht van subsidies en financieringsmogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn.
  • Een gestructureerd rapport, wat voldoet aan het Activiteitenbesluit.
  • Advies over de juiste bedrijven, offertes en realisatie van uw project
  • Telefonische helpdesk van deskundige adviseurs

Onze adviseur neemt een aantal vragen met u door en vult deze gegevens aan de hand van uw antwoorden in. Uiteraard is het prettig als u de gegevens al klaar heeft liggen, maar onze adviseur kan ook al heel veel inschatten middels een rondleiding door uw bedrijf. Houdt er rekening mee dat de scan ongeveer een uur tot anderhalf uur van uw tijd in beslag neemt. Daarmee weet u wel precies wat u kunt besparen en welke maatregelen u kunt nemen. Ook geven we een indicatie van de terugverdientijden en opbrengsten. U krijgt het resultaat netjes van ons aangeleverd, zodat u dit rapport ook kunt laten zien aan de milieudiensten in het kader van het Activiteitenbesluit. Wilt u na het advies verdere stappen ondernemen, dan helpen wij u graag met het realiseren van deze maatregelen.

Voorbereiding op het activiteitenbesluit
Het rapport dat u van ons ontvangt geeft globaal inzichten om de huidige energieprestatie en laat maatregelen zien die erkend worden voor het Activiteitenbesluit. Met dit rapport kunt u aantonen aan de milieudiensten dat u bezig bent stappen te nemen in het kader van het Activiteitenbesluit. Uiteraard zult u, om uiteindelijk te kunnen voldoen aan de wet wel duurzame maatregelen moeten treffen. Heeft u hulp nodig bij het realiseren van de maatregelen, dan helpen wij u graag.

Inschrijven