Groene Groei Maatwerkadvies

Groene Groei Maatwerkadvies

Met ons maatwerkadvies nemen wij een uitgebreide inventarisatie op van uw bedrijf. Zo verkrijgen wij inzicht in uw huidige energieprestatie en heeft u op snelle en overzichtelijke wijze advies over de juiste maatregelen. Met het maatwerkadvies krijgt u inzage in welke mate u voldoet aan de wet Activiteitenbesluit en weet u concreet wat de opbrengsten en terugverdiensten zijn van uw energiebesparende maatregelen. Het maatwerkadvies gaat veel dieper in op praktische en energiebesparende mogelijkheden dan bij de globale scan. Zo weet u precies per maatregel wat de C02-besparing is en wat voor rendement een maatregel behaalt. Indien gewenst stellen we samen met u een implementatietraject op, zodat de maatregelen zo effectief en kostenefficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Op deze manier worden uw besparingswensen zeker behaald!

Voordelen

  • Inzage in uw energiebalans door een uitgebreide inventarisatie van uw pand en energieverbruik.
  • Een lijst met verplichte maatregelen; gekwantificeerd en geven inzicht in investering en       terugverdientijd.
  • Een lijst met maatregelen voor de (midden)lange termijn, ook voor gasloos en CO2 neutraal.
  • Overzicht van subsidies en financieringsmogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn.
  • Een uitgebreid rapport, wat voldoet aan het Activiteitenbesluit en ingaat op uw specifieke situatie.
  • Advies over de juiste bedrijven, offertes en realisatie van uw project
  • Telefonische helpdesk van deskundige adviseurs

Voor een eerste oriëntatiegesprek komt er een adviseur bij u langs, die eerst met u in gesprek gaat over uw besparingswensen. Samen neemt u enkele gegevens door en vervolgens loopt u samen door het bedrijf. De adviseur is zeker 4 tot 6 uur in uw bedrijf om gegevens op te nemen, dus het is tijdens de rondleiding ook mogelijk om een technische medewerker of gebouweigenaar in te zetten voor het invullen van gegevens. Onze adviseur gaat vervolgens aan de slag met het advies en komt later voor een tweede gesprek langs, waar hij de resultaten van de rapportage met u bespreekt. Aan de hand van uw wensen maakt de adviseur een stappenplan, zodat u precies weet welke route u kunt volgen. Uiteraard kunnen wij u verder helpen bij de uitvoering na het maatwerkadvies. Een maatwerkadvies start vanaf € 800,- afhankelijk van de grootte van het bedrijfspand en eventuele bijgebouwen. Het voordeel van het maatwerkadvies is dat u een gericht stappenplan ontvangt dat helemaal aansluit bij uw wensen, omdat het op maat voor u gemaakt is.

Voorbereiding op het activiteitenbesluit
U kunt de rapportage gebruiken om aan milieudiensten te verantwoorden in welke mate u voldoet aan de Wet milieubeheer door maatregelen te treffen van de lijst erkende maatregelen. De deadline voor de eerste melding is 1 juli 2019. Vanuit het advies kunt u de maatregelen realiseren die nodig zijn om door te pakken op de uitvoering van deze maatregelen. Uiteindelijk is het voor de wet noodzakelijk dat u deze maatregelen ook realiseert. Wij kunnen u hierover informeren en helpen om er voor te zorgen dat u voldoet aan de wet.

 

Inschrijven