Groene Groei Bedrijventerreinenaanpak

Groene Groei Bedrijventerreinenaanpak

Groene Groei hanteert vier pijlers, die richting geven aan ons stappenplan om ondernemers te motiveren om te verduurzamen. Wij hebben geleerd deze pijlers te hanteren om het optimale resultaat te kunnen behalen.

  • Stap voor stap: Verduurzaming is een proces, dat met de juiste route kan worden gerealiseerd. Daarom beginnen we bij het begin en nemen wij bedrijven mee in onze klantreis, zodat wij met hen de juiste route uit kunnen stippelen en wij hen kunnen begeleiden tijdens de reis.
  • Kwaliteit voorop: Kwaliteit zorgt voor een duurzaam resultaat. Dat kan alleen worden bereikt door te kijken naar de behoefte van bedrijven, duurzame relaties met je partners te onderhouden en te investeren in je eigen kennis en expertise. Bij stappen richting uitvoering is prijs niet leidend, maar kwaliteit en Total Cost of Ownership (TCO).
  • Klanttevredenheid: Verduurzamen is een proces dat niet gaat om kortdurende resultaten. Wij weten hoe belangrijk het is dat bedrijven er in gaan geloven, enthousiast worden en blijven. Continu aandacht geven, blijven inspireren en motiveren, het draait om het behouden van lange en duurzame relaties waardoor er echt wordt verduurzaamd.
  • Meten is weten: Verduurzamen betreft niet alleen het realiseren van maatregelen. Het gaat om de resultaten. Door die in kaart te brengen, verkrijgen we inzichten in de prestaties. Zo zien we altijd of de maatregelen naar behoren presteren en hebben we inzichtelijk wat onze inspanningen opleveren. Zichtbaar goede resultaten motiveren bedrijven vaak extra om een volgende stap in het proces van verduurzaming te maken. Succes smaakt naar meer!

Deze pijlers zorgen voor een prettige, doelgerichte en succesvolle aanpak. Op basis van deze vier pijlers, hebben wij een stappenplan ontwikkeld dat aansluit bij de verduurzaming van bedrijventerreinen. We geloven dat het essentieel is om elke stap goed te doorlopen. Zo kunnen we een bedrijf inpassen in onze klantreis, afhankelijk van de stap waarin hij zich bevindt. Op die manier ontvangt een bedrijf altijd de juiste informatie en wordt door de juiste communicatie geïnspireerd en aangezet tot actie.

Meer weten over onze aanpak? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven