Advies diensten

Als Groene Groei hebben wij gemerkt dat bewoners veel vragen hebben over het verduurzamen van hun woning en subsidies. Met onze adviseurs hebben wij verschillende adviesdiensten ontwikkeld om deze vragen te kunnen beantwoorden. Groene Groei is ervaringsdeskundige op dit gebied. Alles rondom adviezen wordt uitgevoerd door het label Woon Duurzaam Adviseur.

 

Spreekuren

Om bewoners op een laagdrempelige manier te kunnen helpen met het verduurzamen van hun woning, biedt Groene Groei spreekuren aan. Deze spreekuren duren 45 minuten en kunnen zowel op locatie of digitaal plaatsvinden. Gedurende het spreekuur kan de eigenaar van een woning specifieke- of algemene vragen stellen over het verduurzamen van de woning.
De spreekuren worden verzorgd door Woon Duurzaam Adviseur. Via deze link vindt u meer informatie.

 

Maatwerk advies

Met het maatwerk advies nemen wij een uitgebreide inventarisatie op van de woning. Zo verkrijgen wij inzicht in het huidige energieverbruik, CO2 footprint en energiebesparingspotentieel van het bedrijfspand. We geven op snelle en overzichtelijke wijze advies over de best passende energiebesparende maatregelen compleet met CO2-reductie, opbrengsten en terug verdiensten.
Met het maatwerk advies krijgen bewoners inzage in welke stappen zij kunnen ondernemen om hun woning te verduurzamen.

 

Uitvoeringsbegeleiding

Er ligt een advies, en dan? Om bewoners zo goed mogelijk te helpen bieden wij uitvoeringsbegeleiding aan. De begeleiding vindt plaats namens Woon Duurzaam Adviseur. Het is een maatwerk traject waarbij wordt gekeken naar de wensen en behoeften van de bewoner. Meer informatie vindt u hier.

 

Subsidies

Wanneer krijgt een woningeigenaar subsidie en om welk bedrag gaat dat dan? Groene Groei kan bewoners hier volledig in begeleiden middels de subsidie check. Deze tool geeft eenvoudig en snel weer wat de mogelijkheden zijn. Daarna kan de bewoner volledig worden begeleid.

 

Meer weten over onze aanpak? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over onze advies diensten?