Hein Jacobs

Hein Jacobs heeft na zijn HTS opleiding elektrotechniek richting sterkstroom, 25 jaar ervaring bij Essent en zijn voorgangers opgedaan in de ICT en als senior energieadviseur voor de zakelijke markt. Na een reorganisatie is hij in 2009 als zelfstandige en onafhankelijke energieadviseur voor de zakelijke markt gaan werken. Hein is actief lid van de landelijke federatie van energie consultants, FedEC en is EPA-U gecertificeerd. Tevens is hij lokaal actief binnen twee energie coöperaties en ontwikkeld hij initiatieven in zijn eigen buurt om energiebesparing en opwekking te stimuleren met behulp van de landelijke organisatie Buurkracht.

Vanuit zijn ervaring bij Essent is hij goed bekend met energieaansluitingen, contracten en energierekeningen van zowel gas, elektriciteit als warmte.

Hij heeft nu in de loop van ruim 20 jaar expertise opgebouwd in: Energiescans in het kader van de Wet MilieuBeheer/activiteitenbesluit; maatwerk energieadvies; EED-energieonderzoeken (energie-audit); EPK, Energie Prestatie Keuring; interne energieaudit ISO 50001 energiemanagementsysteem; energiemonitoring systemen; data analyse; ESCO dienstverlening; analyseren problemen binnenklimaat; bemiddeling huurder/verhuurder, energieleverancier/klant of installateur/klant; stadsverwarming; duurzame energietoepassingen; verzorgen van cursussen wet- en regelgeving mbt energie.

Contact