Arjan Broers

Arjan Broers heeft jarenlang ervaring als consultant op het gebied van advisering rondom gebouw- en klimaatinstallaties, energieprestatie en energiebesparing. In zijn werk is hij op allerlei vlakken bezig om gebouwen zuiniger en gezonder te maken voor een duurzame toekomst. Dat doet hij door middel van energieadviezen, -besparingsonderzoeken, -audits, energielabels (EPA), EPC berekeningen, duurzame onderhoudsplannen en advies op het gebied van klimaatinstallaties.

Arjan werkt daarnaast voor ISSO (kennisinstituut voor installatietechniek) mee aan een Europees project voor kwaliteitsverbetering in de bouw (energieprestatie en binnenklimaat).

Ook is hij medeoprichter en lid van BOnDS; de Bredase Ondernemers in Duurzame Samenwerking. Dit is een groep van betrokken specialisten die samen werken aan een duurzaam Nederland.

In het verleden heeft hij ervaring in de vastgoedsector opgedaan bij enkele grote adviesbureau’s. Hij heeft in de rol als engineer en projectleider bijgedragen aan meerdere grote projecten en heeft aan de wieg gestaan van de certificering rond de energieprestatie voor bestaande bouw.

Kernkwalitieten van Arjan:

  • Arjan is EPA-U en EPA-W gecertificeerd,

  • Hij is erkend BREEAM-NL In-Use Expert

  • Hij is geregistreerd als Integraal Adviseur Vastgoed (IAV) in het Sertum Register voor onderhoudskundigen.

Contact