YES Energie

Alle sectorenCommercieel
Sinds 2007 adviseren wij met 6 medewerkers bedrijven, organisaties en instellingen in heel Nederland hoe zij hun energiekosten kunnen optimaliseren. Wij zijn uw aanspreekpunt voor alle energiezaken.

Dit klinkt veelomvattend maar wil je energiekosten beheersen dan kun je niet alleen één onderdeel organiseren. Het energieproduct op uw factuur wordt geleverd vanaf veel eilandjes, wij zorgen ervoor dat deze met elkaar verbonden worden.

In ons energie advies warenhuis vindt u alle zaken onder één dak terug.

Wij onderzoeken alle kosten en gaan verder dan alleen de standaard services zoals collectieve inkoop.

Heeft u recht op extra teruggave van energiebelasting? Of kan er op vaste kosten bespaard worden? Denk aan zaken als het verkleinen van uw gasmeter of verlagen van meetkosten.

In veel gevallen levert dit zelfs een teruggave op van energieleverancier of netbeheerder.

YES onderzoekt, adviseert en realiseert deze projecten van A-Z, wij ontzorgen uw organisatie op weg naar lagere kosten.

Wij vormen een prima opstap naar structurele energiebesparing en duurzame opwek van energie via de partners van Groene Groei.

Contact

Projecten van deze aanbieder:

logo

Eerste Meter Check wordt uitgevoerd bij Best Wool Carpets

Commercieel

Best Wool Carpets, een innovatieve tapijtenfabriek, is energieneutraal door de aanschaf van zonnepanelen. De dak van de productiehallen zijn hiermee belegd. Hoewel zij tevreden zijn over de installatie en de opbrengst, via SDE+, is er voor onduidelijkheid over de opwek, de teruglevering en het interne verbruik.

Lees meer